Semesterhus och lägenheter vid Östersjökusten

Den polska Östersjökusten är 524 km lång och bjuder på sandstränder, härliga sanddyner och vackra klippkuster. Den friska havsluften är mycket populär på grund av den höga halten av jod. Traditionsrika bad- och kurorter är därför mycket populära här.

Inte utan grund har denna del av Polen blivit en av Polens mest populära resemål. Vid många havsbad hittar man mysiga caféer, restauranger och ett bra fritidsprogram som har etablerats för turister både från Polen, Tyskland, Skandinavien och från de övriga europeiska länder.

Längsmed Östersjökusten reser sig en mängd pittoreska badorter bredvid varandra, exempelvis; Lukecin, Pobierowo, Trzecacz, Rewal, Ustka och Kolobrzeg

Vid kusten ligger öarna som alla är en riktig pärla. Ön Wolin har en 35 km lång fin sandstrand och klippkust. Det kuperade landskapet är täckt av en grön bokskog, som till större del hör till en nationalpark. En del av staden Swinoujscie tillhör ön Wolin och den andra delen hör till grannön Usedom.

Öster om Danzig delas Östersjön och den grunda strandsjön av en smal landstunga. Näset Frische Nehrung (Mierzeja Wislana) hör till hälften till Polen och den andra hälften hör till Ryssland. På Östersjösidan hittar du vackra sandstränder som lockar till bad och sol. Från den smala landsträckan kan man åka på båtutflyckter över hafffen (grund strandsjö) till Elblag och Frombork.

Letar du efter en lugn fiskeby vid havet, mondänt sjöbad eller en pulserande storstad är den polska Östersjökusten den bästa orten. Ett semesterhus eller en lägenhet vid Östersjökusten är en perfekt ugångspunkt för en lyckad semester.

Välkommen att hyra ett semesterhus i Polen hos NOVASOL!

VId Östersjökusten finns det sandstränder i världsklass

Populära semesterhus i Östersjökusten

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Östersjökusten

Loading...

Semesterhus med pool i Östersjökusten

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Östersjökusten

Loading...