Semesterhus och lägenheter i Pommern

Ferienhaus Pommern - Polen

Semesterhus och lägenheter i Pommern

Nordvästra Polen är en av de mest populära resemålen i Polen. Här är Pommern med sin långa kust och sjöar beläget. Här hittar man mer än 200 sjöar som ibland är förbundna genom floder. Inbäddad bland moränkullar är det underbart att paddla, fiska eller att segla här. Hyr ett semesterhus i Pommern och utforska området!

Namnet Pommern kommer från det slaviska ordet Pomorze som betyder land vid havet. Hamnstäderna Stettin och Kolobrzeg tillhör det pommerska landskapet, likaså det kabujanska Schweiz. Längs utmed den pommerska kusten som är mer än 500 km lång, hittar man traditionella bad med stränder och en vacker klippkust. Här lever många olika fågelarter, exempelvis stork, vildgäss och tranor.

Kabujanska Schweiz börjar i nordväst i staden Gdansk (Danzig) och utmärker sig genom sin växlande natur; morönkullar formar även här landskapsbilden. sjöarna och de djupa skogarna bjuder in till avkoppling. Långa alléer tar dig förbi gamla gårdar och pittoreska byar. Vi kan tipsa dig som vill få en avkopplande semester att hyra en semesterbostad i Pommern. 

Hyr någon av våra stugor i Polen och få en perfekt utgångspunkt för att utforska Pommern.

Populära semesterhus i Pommern

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Pommern

Loading...

Semesterhus med pool i Pommern

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Pommern

Loading...