Semesterhus och lägenheter i Höga Tatra

Höga Tatra är det minsta fjället i världen. Eftersom Höga Tatra hör till Tartafjällen och på så sätt även till Karpaterna sträcker sig två tredjedelar av Höga Tatra på slowakiskt område och en tredjedel ligger i Polen. Toppen är nästan alltid täckt av snö och påminner om utsikten över Alperna. Klara bergssjöar och vattenfall präglar den vackra naturen. Genom att hyra ett semesterhus i Höga Tatra kommer du att få en magiskt vacker semesterupplevelse! 

Den högsta toppen på polska sidan, vilket samtidigt är Polens högsta berg är Rysy med 2 503 meter. Vid Rysys fot ligger de båda glaciärsjöarna Morskie Oko och Czarny Staw. Upplev Höga Tatra på nära håll genom att hyra semesterhussemesterlägenhet eller någon av våra stugor här.

Höga Tatra är en nationalpark och samtidigt ett biosfärreservat som är med UNESCOs lista. Området har öppnats upp för turister, speciellt de sista åren och har utmärkta förutsättningar för en lyckad semester i semester**hus eller lägenhet**.

De som tycker om att vandra eller cykla mountainbike kan göra det på bra utbyggda vägar och sträckor omgiven av en underbar natur. Zakopane är och förblir vintersportsområdet nummer ett i regionen. Både alpina nedfarter och längdåkningsspår är i utmärkta tillstånd.

Även Bukowina Tatranska, Polens högsta belägna by, har gjort sig ett namn inom vintersportsområdet. En mängd skidliftar till en mängd olika pistar.

I Höga Tatra kan du semestra under alla årstider. Ett semesterhus, en stuga eller lägenhet är den perfekta utgångspunkten för en lyckad semester i Höga Tatra.

Välkommen att hyra ett semesterhus i Polen hos NOVASOL!

Tatry - na wakacje w górach

Populära semesterhus i Höga Tatra

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Höga Tatra

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Höga Tatra

Loading...