Hyra hus i Costa de Prata

Hyra hus i Costa de Prata

Hyra hus i Costa de Prata

Spendera din semester vid kusten genom att hyra hus i Costa de Prata. Costa de Prata kan översättas till ”Silver Coast” eller silverkusten på och här hittar du några av Portugals vackraste och bredaste stränder. Upplev vidsträckta stränder, enastående natur, intressanta museer, historiska städer och kloster samt pittoreska byar genom att hyra hus i Costa de Prata.

Varmt välkommen att hitta ditt semesterhus i Costa de Prata hos oss på NOVASOL. Det enklaste sättet att hitta ditt boende här är att söka här direkt på vår hemsida eller att ringa får kundtjänst så hjälper vi dig att hitta ditt semesterhus i Portugal.

En semester vid havet

Söker du en semester med sol och bad är Costa de Prata rätt ställe för dig! Kuststräckan, som ligger mellan Lissabon i söder och Porto i norr, är väldigt varierande och omgiven av klippor. Här finns mysiga små vikar och breda sandstränder. Oavsett om du vill tillbringa dagen på en livlig strand med många andra människor eller om du vill hitta din alldeles egna strand kommer du hitta det du söker här. Spendera din semester vid havet i ett semesterhus i Costa de Prata.

Costa de Prata är ett riktigt paradis för surfare. Erfarna surfare återkommer hit år efter år för att fånga vågorna, men även nybörjaren uppskattar att surfa i Costa de Prata. Här finns mängder av surfskolor och kurser för den som inte är en så erfaren surfare.

Det äkta Portugal

I Costa de Prata är finns mycket färre turister än i Algarve och de södra delarna av Portugal. Här kan du uppleva det äkta Portugal. Utforska området och de historiska byarna, den vackra naturen och dess vibrerande kuststäder. Som stugförmedling i Portugal kan NOVASOL erbjuda semesterhus i Costa de Prata.