Hyra stuga Vordingborg

Hyr stuga i Vordingborg med omnejd hos oss på NOVASOL. Området är inte superkänt för just semester och sommarstugor i Danmark men det finns alltid något att göra och en hel del äventyr i närheten.

Gillar ni att bada och befinner er i området under sommaren så finns det flera bra ställen att besöka för ett bad. Både Skaverup strand och Ore strand är två riktigt populära stränder i området.

Det råder heller ingen brist på restauranger och goda caféer i området. Ni bor dessutom nära ett antal andra städer och delar av Danmark som kan vara värda ett besök under ert vistelse i trakten.

Mön och möns klint ligger cirka en timme bort med bil och är en helt fantastisk naturupplevelse. Det är mer än värt den långa turen ned för alla trappor för att nå den vita stranden och den otroligt vackra naturen som finns här.

Det är lite av ett ”tappa hakan” ögonblick när man når stranden och kan se de vackra klipporna. Här finns också ett stort geocenter som fokuserar på dinosaurier, hur Danmark en gång såg ut och hur det skapades. Ett riktigt hett tips för dem med barn! 

Blir ni mer nyfikna på Mön och denna mysiga ö så hittar ni alla våra stugor i området här!

Hyra stuga Vordingborg

Populära semesterhus i Vordingborg

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Vordingborg

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Vordingborg

Loading...

Hyra semesterboende i Vordingborg

Gåsetornet är en känd byggnad som har stått i Vordingborg i 100-tals år och varit en del av en borg långt tillbaka i tiden. Det finns fortfarande ruiner kvar av borgen i området som ni kan titta närmare på. Detta är en av de mer kända historiska attraktionerna från trakten och är värt ett besök när ni befinner er i området.

Ett perfekt tips som ni inte behöver åka så långt för att nå.

Knuds skov som ligger på en udde norr om Vordingborg kan vara en perfekt utflykt för en liten tur i skogen och för lite motion.NOVASOL erbjuder massor av vackra hus och semesterboende att hyra i Vordingborg med omnejd. Boka en stuga som passar hela sällskapet eller familjen.

Ni kan också titta på de olika tillval vi erbjuder. Ska stugan ha bastu eller kanske en pool? Detta är några av de faciliteter som ni specifikt kan söka efter bland våra stugor och semesterboenden. Vill ni bo tätt på en golfbana eller vatten så lägg till detta när ni söker på semesterbostäder hos oss!

Varför hyra en stuga i Vordingborg med omnejd hos NOVASOL?

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Vordingborg och över nästan hela Danmark. Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser. Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr en stuga i Vordingborg med NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra ett boende i Vordingborg med omnejd kan ni enkelt göra er bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen till att hyra stuga i Vordingborg, Danmark!