Stugor i Hornbäk

Välkommen att hyra stuga i Hornbäk för en semester i Danmark nära havet. Här möter den gamla, danska feriehuskulturen den moderna semesterbyn. Hornbäk har länge varit på kartan över kända och älskade semesterområden, där Köpenhamnarna började tillbringa sina sommarsemestrar borta från staden.

Efterhand började även resten av danskarna upptäcka denna lilla pärla, som nu är en av de mest älskade semesterområdena på Nordsjälland. Nuförtiden har också många svenskar upptäckt varför Hornbäk är ett resmål värt sin plats på reskartan.

För att hyra hus i Hornbäk är du välkommen att se vårt utbud av semesterbostäder här på hemsidan. Här bokar du ditt boende på norra Själland direkt online, eller också väljer du att ringa till oss för att boka. Sedan 1968 har vi arbetat med stugförmedling och ser varje år fram emot att hälsa nya gäster välkomna till våra stugor och semesterhus.

Stuga att hyra i Hornbäk, Danmark

Populära semesterhus i Hornbæk

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Hornbæk

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Hornbæk

Loading...

Semester vid de fina stränderna vid Hornbäk

Den moderna orten Hornbäk erbjuder allt du kan önska dig när det kommer till en semester i Danmark. Här finns en superfin strand, vacker natur och det lämpar sig kanske allra bäst under sommaren med allt som denna fina semesterpärla har att erbjuda.

Stranden vid Hornbäk är barnvänlig på grund av det låga vattnet och på sanddynerna kan det lekas i den fina sanden. När hungern gör sig påmind, erbjuder orten flera bra restauranger med många bra fiskrätter.

En charmig semesterort med massor av natur

Hornbäk är full av charm. De fina gamla fiskehusen ger rätt atmosfär för en avkopplande promenad medan du äter en svalkande glass. Sätt kurs mot hamnen och beundra de många segelbåtarna som försiktigt vaggar i vinden. 

Runt Hornbäk möter du i ett landskap som kännetecknas av hav, sjöar och skogsområden. I Hornbäk Plantage kan du uppleva ett rikt djur- och växtliv om du följer de olika lederna i området. Här är både plats för dem som vill promenera och de som hellre vill cykla. Över hela Nordsjälland finns det gott om vacker natur. Ta till exempel en tur till Gribskov och Danmarks största sjöar, Arresö och Esrum. 

Vid Esrum kan du besöka det gamla Esrum kloster från 1151. Klostret ligger norr om sjön och i själva klosterbyggnaden finns utställningar och i klosterträdgården växer gamla läkörter. Om du vill ha mer motion under din semester i Hornbäk, kan du spela tennis, minigolf, golf, rida och testa diverse aktiviteter i vattnet.

Många bra utflykter på bekvämt avstånd

Från våra stugor i Hornbäk är det inte långt till utflyktsmål. Som upplagt är ett besök till Köpenhamn, som ni kan nå på cirka 45 minuter. Oavsett om du är för kulturella upplevelser, en bra shoppingtur, sightseeing i staden eller musik och teater, erbjuder Köpenhamn möjligheter.

Du kan också ta en tur till Karen Blixens museum - Rungstedlund. Karen Blixens privathem är idag öppet för allmänheten och står, i stor utsträckning, som hon dekorerade det på sin tid. Du kan också se mer av möblerna som stod på Karen Blixens afrikanska gård. I museibutiken kan du självklart köpa Blixens många böcker. På Nordsjälland finns också vackra slott: Kronborgs slott, Frederiksborgs slott och Drottning Margretes sommarboende, Fredensborgs slott.

Boka boende i Hornbäk till semestern

Det är ingen tvekan om att detta är en härlig plats att hyra hus för semestern. Sommarsäsongen är mycket populär, men det är också trevligt att hyra stuga i Hornbäk under till exempel våren eller hösten.

De semesterhus och stugor som NOVASOL har för uthyrning i området kan oftast användas under hela året. Flera av dem välkomnar dessutom husdjur vilket öppnar för härliga semestermöjligheter om du reser med hund.

För våra stugor i Hornbäk gäller samma sak som våra övriga semesterbostäder på Själland och resten av Danmark – alla boenden har besökts och vårt trygghetspaket ingår alltid!

Välkommen att boka din favorit i vårt utbud av stugor i Hornbäk!