Hyra hus i Tisvildeleje

Tisvildeleje, eller bara Tisvilde, är ett av norra Själlands mest kända semesterhusområden. Tisvildeleje har sitt ursprung som ett fiskeläge i gamla dagar och är idag känd för sina slingrande vägar som leder ner till barnvänliga stränder och havets vågor.

Oavsett var du befinner dig i Tisvildeleje är du nära skog och strand, eftersom området går mellan Tisvilde Hegn, som är Danmarks femte största skog och Kattegatt. Här kan du se fram emot att njuta av friheten från ditt egna semesterhus i lugna omgivningar, där det verkligen finns utrymme att slappna av. 

Välkommen till oss på NOVASOL för att hyra hus i Tisvildeleje och se fram emot en underbar semester med din närmaste!

Vid havet i Tisvildeleje, Danmark

Populära semesterhus i Tisvildeleje

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Tisvildeleje

Loading...

Semesterhus med pool i Tisvildeleje

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Tisvildeleje

Loading...

Semesterhus bland skog, strand och naturskönhet

Speciellt under sommaren är Tisvilde fyllt av liv och aktiviteter, men även under vintermånaderna är det ett perfekt område att hyra ett semesterhus på norra Själland. På vintern ändrar samhället faktiskt sitt namn till Nissevilde, där många julaktiviteter påbörjas och stadsskyltarna byts ut.

Oavsett säsong erbjuder Tisvilde Hegn, som tidigare nämnt är Danmarks femte största skog, äventyrliga utflykter för hela familjen. Tisvilde Hegn utgör ramarna för vackra vandrings- och cykelvägar, samt för plockning av kantareller när svampsäsongen är igång. Här hittar du också Trollskogen, där det bara är fantasin som sätter gränserna. 

Tibirke Bakker är ett annat vackert naturområde, som är värt att utforskas från din stuga i Tisvildeleje. Detta upphöjda och skyddade naturområde har markerade stigar, från vilka du har en fantastisk utsikt över området och havet mot horisonten. Tibirke Bakker har genom åren lockat många konstnärer och poeter, vilket vittnar om naturens skönhet som väntar på dig här.

Stuga att hyra i Tisvildeleje på Nordsjälland

Semester i Tisvildeleje nära stranden

Den kilometerlånga stranden vid Tisvildeleje är mycket barnvänlig, men tillgängligheten till den varierar mycket i nivåskillnader. Från området av semesterhus och stugor är det enkel och handikappvänlig tillgång till stranden genom sanddynerna, men längre norrut växer höga kullar och du måste därför använda trappor för att ta dig ner till stranden. 

Badvattnet vid stranden är rent och här finns det under högsäsong livräddare, toalett och en liten kiosk. Stranden är väl lämpad för att sola och ta promenader, men den aktiva kan också satsa på vindsurfing och andra vattensporter. 

Oavsett var du väljer att hyra hus i Danmark har du nära till bra stränder, men få kommer i närhet av den vackra kusten på Nordsjälland. NOVASOL hyr ut flera mysiga stugor i Tisvildeleje med havsutsikt, där du lätta tar dig till havet för en simtur.

Stranden vid Tisvildeleje på norra Själland

Storslagna upplevelser över hela Själland

Väljer du att hyra stuga på Själland är det aldrig långt till kulturella och natursköna upplevelser. Från ditt boende i Tisvildeleje kan du naturligtvis utforska de lokala aktiviteter som finns här året runt. I Tisvilde med omnejd hittar du olika lokala marknader, festivaler och organiserade utflykter i naturen. Här finns också en jazzklubb, flera gallerier, samt en biograf.

Runt norra Själland hittar du aktiviteter i alla riktningar, men du kan naturligtvis också hyra ett semesterboende i Tisvildeleje och ta en dagstur till Köpenhamn eller Helsingör. Vad du än letar efter för din semester i Tisvildeleje är vi säkra på att vi erbjuder ett semesterhus som kan utgöra basen för en underbar semester i Danmark långt från vardagens stress och liv.