Hyra stuga Stillinge Strand

Lej sommerhus ved Stillinge Strand

Hyra stuga Stillinge Strand

Vid Stillinge Strand kan ni semestra året runt. När ni hyr semesterboende vid Stillinge Strand har ni en riktigt bra utgångspunkt till att upptäcka resten av Själland.

Här har ni nära till spännande aktiviteter, familjevänliga badstränder och sköna naturupplevelser!

Populära semesterhus i Stillinge Strand

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Stillinge Strand

Loading...

Semesterhus med pool i Stillinge Strand

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Stillinge Strand

Loading...

Sandstränder och sol nära er stuga vid Stillinge strand

De flesta semesterboendena i Danmark ligger tätt på kusten. Den friska luften, de vackra vyerna och de svalkande doppen i havet är nämligen något som lockar de flesta!

När ni hyr hus vid Stillinge Strand väntar strandlivet utanför dörren. Dessa tre badstränder kan ni enkelt besöka när ni hyr hus i området:  

  • Stillinge Strand: Stranden i Stillinge är både bred och barnvänlig, med god tillgänglighet för både barnvagn och rullstol. Stranden är långgrund, vilket passar perfekt till de minsta badgästerna. Stillinge Strand är också en populär plats för vindsurfing.

  • Halsskov Færgehavn: Ca 20 km från Stillinge Strand med utsikt mot Stora Bältbron hittar ni områdets vattensportscentrum! Centret är fortfarande under utveckling, men redan nu kan du ägna dig åt olika strand- och vattensporter som t.ex. beachvolleyboll.

  • Bildsø Strand: Norr om Stillinge Strand hittar ni Bildsø Strand, som ni kommer till när ni gått igenom Bildsø Skog. När ni kommit fram till stranden belönas ni med en mjuk sandstrand och fantastisk natur.

Njut av alla årstider i ett semesterboende vid Stillinge Strand

Stillinge Strand är ett populärt semesterområde som många väljer att besöka under årets varmaste månader, men ni kan med fördel hitta det perfekta semesterboendet i Stillinge Strand även utanför sommarsäsongen.

En minisemester gör själen gott oavsett årstid. Höstens varma färger och vinterns vita toner bjuder in till hög mysfaktor i en stuga vid Stillinge Strand. Omge er med levande ljus och njut av värmen från en sprakande brasa.

Samla familjen i den sköna soffan framför en bra film, eller njut av kvalitetstid tillsammans med ett roligt sällskapsspel. En uppfriskande promenad längs med stranden väntar utanför dörren innan turen vänder tillbaka till den varma stugan.

Varför hyra stuga vid Stillinge Strand hos NOVASOL?

Stillinge Strand är ett perfekt område att hyra ett semesterboende i när ni känner att det är dags att komma bort från vardagen och istället spendera kvalitetstid med nära och kära. I Stillinge Strand kan ni hyra stuga för både längre och kortare uppehåll.

Här hittar ni också mindre, klassiska stugor eller större semesterboenden med flera faciliteter. Allt är möjligt med flexibla bokningsmöjligheter hos NOVASOL.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser. Det är därför vi är med er på hela resan – både före, under och efter – så att ni alltid är i säkra händer när ni hyr en stuga vid Stillinge Strand med oss.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den noggrant innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder. När ni bestämt er för att hyra hus vid Stillinge Strand kan ni enkelt genomföra bokningen på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen att hyra stuga vid Stillinge Strand, Danmark!