Stugor i Dronningmölle

Dronningmölle är ytterligare ett av de mest eftertraktade områdena av stugor på Nordsjälland. Dessutom ligger det bra till för många svenskar tack vare det korta avståndet till färjeläget i Helsingör. Orten ligger mellan Gilleleje och Hornbäck och är perfekt för dig som vill hyra stuga i natursköna omgivningar med en mängd aktiviteter och attraktioner i närområdet.

Hyr ett semesterhus i Dronningmölle och spendera en avkopplande semester vid danska Östersjön bland imponerande landskap och roliga aktiviteter. Du kan boka ditt boende i Dronningmölle direkt här på vår hemsida – välkommen!

Hus att hyra i Dronningmölle, Danmark

Populära semesterhus i Dronningmölle

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Dronningmölle

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Dronningmölle

Loading...

Semesterhus i natursköna omgivningar

Ett semesterhus i Dronningmölle på många sätt en idealisk utgångspunkt för att ta sig till aktiviteter, bra restauranger, shoppingmöjligheter och sevärdheter över hela Själland. Här hittar du en varierad natur och naturälskare kommer att känna att de är i paradiset. Skogarna, fågelreservaten och kritklipporna erbjuder en omfattande semester på Nordsjälland. 

Med en stuga på Själland i den norra delen, bor du nära några av Danmarks största skogar och sjöar, liksom de mest magnifika slott och ruiner. Här är fantastiska möjligheter för dagsutflykter på cykel eller med vandringsskorna på. En resa på 8 km söderut tar dig till Esrum sjö. Där kan du prova att segla och njuta av fågellivet på heden i närheten. 

För en aktiv semester med de små i åtanke, besök en av områdets många minigolfbanor eller spendera en härlig dag på stranden. Fiskare kommer också att hitta idealiska förhållanden för fiske längs kusten, i många sjöar och åar. Från din stuga i Dronningmölle har du många bra möjligheter att njuta av naturen fullt ut egen takt.

Stuga i Dronningmölle med grön omgivning

Strandsemester på en regionens bästa stränder

Genom att hyra stuga i Dronningmölle kan du tillbringa långa dagar på Dronningmölle strand, en av de vackraste stränderna på Nordsjälland. Här är vattnet lugnt och stranden är bred med finkornig sand, vilket gör den väldigt barn- och familjevänlig. Under sommaren är livräddare på plats på stranden, så du kan lugnt plaska på i vattnet. 

Om du vill ha mer fart och fläkt än det du hittar på stranden, så misströsta inte. Från din semesterbostad i Dronningmölle kan du snabbt nå alla Själlands största sevärdheter och attraktioner. Besök exempelvis en av de andra badorterna på norra själlandskusten. Eller varför inte förflytta dig längre söderut och tillbringa en eftermiddag i Köpenhamn? Här erbjuds alla möjliga aktiviteter och attraktioner. Oavsett om du är ute efter en avkopplande semester eller en händelserik vistelse, kommer en stuga i Dronningmölle att vara en idealisk bas för din nästa semester i Danmark.

Havsnära med stuga i Dronningmölle

Boka boende i Dronningmölle på Nordsjälland

Du kan hyra massor av olika stugor på NOVASOL, och våra semesterhus på Nordsjälland är inget undantag. Oberoende om du reser hela familjen, med vänner eller åker på en romantisk weekend som par, kan du hitta ett semesterhus i Dronningmölle där det finns plats för ert sällskap. På Själland har vi allt från stora lyxiga semesterhus med egen pool, spa och bastu, som du kan använda så ofta du vill, till mindre och mysiga stugor. Ta möjligheten att komma bort från vardagens stress och puls.

Om du vill ta med hund på din semester i Dronningmölle, sök efter våra husdjursvänliga stugor. Där är din hund välkommen utan extra kostnad. Använd sökkriterierna på hemsidan för att hitta ditt nästa boende i vårt utbud av stugor i Dronningmölle.