Hyra stuga Veddinge Bakker

På den nordvästliga delen av Själland hittar du Veddinge Bakker. Ett stugområde som lever upp till definitionen av dansk sommaridyll med utsikt över Sejeröbukten och vackra solnedgångar.

Veddinge Bakker ligger i det gröna och kuperade området Odsherred. Då området har formats av randmoräner under istiden är det ett landskap med flera fantastiska utsiktspunkter att njuta av.

Det gör Veddinge Bakker och Sejeröbukten speciellt attraktivt för naturälskaren.

Här bor du avskilt men med nära avstånd till natur, stränder och en rad olika sevärdheter och aktiviteter som passar hela familjen.

Att hyra en stuga i Veddinge Bakker betyder alltså att du har natur, kultur och klassiskt danskt hygge inom räckhåll! Blir du nyfiken på att se mer av Själland under ditt besök så kan du se alla våra stugor på Själland här!

Hyra stuga Veddinge Bakker

Populära semesterhus i Veddinge Bakker

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Veddinge Bakker

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Veddinge Bakker

Loading...

Stränder nära semesterboende i Veddinge Bakker

När ni hyr stuga i Veddinge Bakker har ni flera möjligheter att få en härlig dag på stranden under sommarmånaderna. Odsherred är nämligen känt för sina fantastiska badstränder och kustområden. Det är inte helt utan grund att området kallas för ”den danska rivieran”! Under resten av året är stränderna perfekta för promenader och frisk luft.

Sätt kurs mot dessa stränder nära ert sommarhus i Veddinge Bakker:

  • Höve Strand: en riktigt fin strand vid Höve Skog där skog möter hav.

  • Lumsås Sönderstrand: en av Sejerö-buktens bästa stränder. Den är bred och har fina sanddyner in mot landet.

  • Ellinge Lyng Strand: En av barnfamiljernas favoritstränder i Sejeröbukten! Bonus: vägen ned till stranden går igenom ett vackert fågelreservat.

Njut av den unika naturen

I området kring våra stugor i Veddinge Bakker väntar en uppsjö av vackra naturupplevelser och spännande aktiviteter. Visste du att byn ligger i området Geopark Odsherred? Det är den första av sitt slag i Danmark som har blivit del av Global Geoparks Network som stöttas av Unesco.

Innan ni beger er ut på upptäcktsfärd i Geopark Odsherred kan ni få en översikt av Geoparken på Dragsholm Slot, där ni hittar parkens informationsställe.

Äventyrliga utflykter nära er stuga i Veddinge Bakker

Runtomkring Veddinge Bakker hittar ni flera barnvänliga attraktioner och kulturella sevärdheter: 

  • Sommerland Sjælland: endast 20 minuters bilfärd från Veddinge Bakker. Nöjesparken bjuder på hela fem olika temaland, varav ett av dem är ett vattenland!

  • Odsherred Zoo: Danmarks enda och första räddningscenter för exotiska djur. Här är det inte bara barnen som kan lära sig något nytt – Odsherred Zoo passar både stora och små i familjen.

  • Ulvsborg Historisk Værksted: Här skildras Danmarks historia under vikingatiden och medelåldern. På Ulvsborg kan ni uppleva flera olika event under hela året som bjuder familjen på spännande och historiska aktiviteter.

Förutom dessa sevärdheter kan ni också utforska Sigurds Swanes hem Malergården, Odsherred Kunstmuseum, Hempel Glasmuseum eller Odsherreds Kulturhistoriska museum.

Frestande matupplevelser i Veddinge Bakker

Den kuperade marken och friska havsluften i Odsherred skapar perfekta förutsättningar för välsmakande råvaror. Här kan ni allt efter säsong handla lokala råvaror direkt från gårdsbutikerna i området, såsom kött, grönsaker, honung och vin.

Hemma i stugan kan ni sedan komponera ihop en härlig middag och sätta er till bords för att njuta av en vällagad måltid.

Varför hyra en stuga i Veddinge Bakker hos NOVASOL?

Veddinge Bakker passar perfekt för dig som vill njuta av fördelarna av att hyra ett semesterboende, vare sig du vill komma iväg på en weekendresa eller boka ett längre uppehåll och njuta av sommaren fullt ut.

På grund av det unika landskapet så bjuder varje årstid i Veddinge Bakker på enastående upplevelser och härliga semesterdagar.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan – både före, under och efter – så att du alltid är i säkra händer när du hyr en stuga i Veddinge Bakker med oss.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den noggrant innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder. 

När ni bestämt er för att hyra en sommarstuga i Veddinge Bakker kan ni enkelt genomföra bokningen på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen till att hyra stuga i Veddinge Bakker, Danmark!