Hyra stuga Klint

I pittoreska omgivningar i danska ”Odsherred” kommun ligger det mysiga stugområdet Klint. Hit kommer du för att ladda batterierna och stressa ner. Många av våra stugor i området ligger i vacker natur, ostört och tätt på vattnet.

Stranden i Klint är en blandning av sand och sten. På sommaren finns det ett flertal badbryggor i området där du kan ta ett dopp eller fånga krabbor.

I Klint finner ni en liten hamn och en livsmedelsbutik, annars är det bara cirka sex kilometer till Nyköbing Själland, som är fullt av butiker och mysiga restauranger. Vill ni äta en god lunch eller ta en skön fika så är detta ett perfekt alternativ.

Skulle ni bli sugna på en rolig utflykt så ligger fantastiska Roskilde bara 50 minuter bort och detta är en historisk plats med gott om saker att se för hela familjen! Här kan ni se alltifrån Vikingaskepp till shopping och besöka härliga restauranger mitt i centrum.

Blir ni intresserade av att veta mer om Själland och Danmark så kan ni se alla våra stugor på Själland här!

Hyra stuga Klint

Populära semesterhus i Klint

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Klint

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Klint

Loading...

Semesterboende i Klint

I området hittar ni både cykelleder och vandringsleder att spendera lite tid på om ni gillar den typen av motion.

Naturen är ostörd och här kan ni även testa på fiskelyckan.

Är ni matintresserade som finns i området olika gårdsbutiker som säljer delikatesser från deras gårdar. Alltifrån grönsaker till mejeriprodukter och vin. Det är ett perfekt område om ni är intresserade av att laga goda middagar hemma i stugan.

Om ni älskar fisk men inte har tålamod nog att fiska så kan ni vara lugna, det finns fiskebutik och rökeri i området där ni kan köpa god fisk till lunchen.

I Odsherred finner ni dessutom ett flertal olika vinodlingar. Besök till exempel vinodlingen Ørnberg Vin som ligger på Själlands udde som är den största odlingen i området. Här kan ni bland annat gå på rundvisning eller uppleva en vinsmakning under sommar-säsongen.

Varför hyra en stuga i Klint med NOVASOL?

Vi erbjuder flera semesterboenden i området vid Klint och runtom på Själland.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr en stuga i Klint med NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra ett boende i Klint kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen till att hyra stuga i Klint, Danmark!