search

Hyra stuga Vänersborg

Vänersborg är en mysig liten stad som ligger precis vid Vänerns sydvästra kust.

Att hyra stuga i Vänersborg och i dess omnejd - vare sig det är med familj och barn, med goda vänner eller din partner är ett ypperligt val.

Det finns något att göra för alla!

Varför ska ni hyra en stuga i Vänersborg?

En av de absolut främsta fördelarna med att hyra stuga i Vänersborg är möjligheterna.

Området ligger nämligen väldigt bra strategiskt för att ni ska få en god semester. Med närheten till Sveriges största sjö Vänern, kan ni utforska nya badplatser varje dag.

 

Hyra stuga i Vänersborg

 

Är någon i familjen sugen på äventyr så ligger det intressanta och roliga platser runt Vänersborg och i Västra Götaland.

Om du vill hyra stuga i Västra Götaland erbjuder vi flera stugor i det vackra landskapet. 

Vill någon i sällskapet bara ta det lugnt så går detta givetvis lika bra!

Ni har dessutom nära till flera andra städer och en vacker natur. Det bästa med att hyra en stuga eller ett semesterboende är att ni bestämmer helt själva schemat för dagen.

Dagsutflykter i närheten av Vänersborg

När ni ska hyra stuga i Vänersborg så kan ni också ta fördelen av att staden bara ligger ett stenkast ifrån både Trollhättan och Uddevalla.

Lite längre bort ligger även Göteborg med allt som denna stad har att erbjuda. Ta en dagsutflykt och åk sedan tillbaka till den egna stugan och njut av lugn och ro!

 

Hyra stuga Vänersborg

 

Nära till naturen i Vänersborg

Gillar du och ditt sällskap att uppleva naturen på nära håll? Om ni gillar att vandra eller att motionera så kommer ni inte bli besvikna på Vänersborg. Det finns flera olika och riktigt bra alternativ i området.

Pilgrimsleden i Dalsland som är över 100 km lång startar i Vänersborg och går hela vägen upp till Åmål. Men leden passar även utmärkt för mindre dagsturer och ni kan efter en dag på leden ta er tillbaka till Vänersborg med lokaltrafiken om ni planerar turen efter lokaltrafikens schema.

Är ni intresserade av att hyra boende i Åmål så kan vi även erbjuda detta.

Ni kan även ta er till Edsvidsleden som ligger i höjd med Trollhättan och gå en tur eller varför inte slänga på sig löparskorna?

Shopping, kultur och mat

Om ni inte är så mycket för vandring eller sportande så oroa er inte. Inne i Vänersborg finner ni alltifrån shopping och konst till mysiga kaféer och restauranger runtom i staden. Det är ju inte för inte som Vänersborg ibland kallas för Lilla Paris.

Strosa runt, sitt vid kanalen, upptäck små butiker, olika ateljéer och museer med intressanta utställningar för er som är intresserade av konst och kultur.

Varför hyra en stuga i Vänersborg med NOVASOL?

Vi erbjuder flera semesterboende i området kring Vänersborg och över nästan hela Sverige.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa en trygghet hos våra kunder.

När ni har bestämt er för att hyra stuga i Vänersborg med omnejd kan ni enkelt göra er bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen till att hyra ett semesterboende i Vänersborg!