search

Hyra stuga Vänersborg

Vänersborg är en mysig liten stad som ligger precis vid Vänerns sydvästra kust.

Att hyra stuga i Vänersborg och i dess omnejd - vare sig det är med familj och barn, med goda vänner eller din partner är ett ypperligt val.

En av de absolut främsta fördelarna med att hyra stuga i Vänersborg är möjligheterna. Området ligger nämligen väldigt bra strategiskt för att ni ska få en god semester. Med närheten till Sveriges största sjö Vänern, kan ni utforska nya badplatser varje dag.

 

Hyra stuga Vänersborg

 

Är någon i familjen sugen på äventyr så ligger det intressanta och roliga platser runt Vänersborg och i Västra Götaland.

Om du vill hyra stuga i Västra Götaland erbjuder vi flera stugor i det vackra landskapet. 

Vill någon i sällskapet bara ta det lugnt så går detta givetvis lika bra!

Ni har dessutom nära till flera andra städer och en vacker natur. Det bästa med att hyra en stuga eller ett semesterboende är att ni bestämmer helt själva schemat för dagen.

Dagsutflykter i närheten av Vänersborg

När ni hyr stuga i Vänersborg så kan ni också ta fördelarna med att staden bara ligger ett stenkast ifrån både Trollhättan och Uddevalla.

Lite längre bort ligger även Göteborg med allt som denna stad har att erbjuda.

Åk på en skön dagsutflykt sedan tillbaka till den egna stugan där ni kan njuta av lugn och ro!

Nära till naturen

Gillar du och ditt sällskap att uppleva naturen på nära håll? Om ni gillar att vandra eller att motionera så kommer ni inte bli besvikna på Vänersborg. Det finns nämligen flera olika och riktigt bra alternativ i området.

Pilgrimsleden i Dalsland som är över 100 km lång startar i Vänersborg och går hela vägen upp till Åmål. Leden passar även utmärkt för lite mindre dagsturer och ni kan efter en dag på leden ta er tillbaka till Vänersborg med lokaltrafiken om ni planerar turen efter lokaltrafikens schema.

Är ni intresserade av att hyra boende i Åmål så kan vi även erbjuda detta.

Ni kan även ta er till Edsvidsleden som ligger i höjd med Trollhättan och gå en tur eller varför inte slänga på sig löparskorna?

Shopping, kultur och mat

Om ni inte är så mycket för vandring eller sportande så oroa er inte. Inne i Vänersborg finner ni alltifrån shopping och konst till mysiga kaféer och restauranger runtom i staden. Det är ju inte för inte, som Vänersborg ibland kallas för Lilla Paris. Strosa runt, sitt vid kanalen, upptäck små butiker, olika ateljéer och museer med intressanta utställningar, kanske extra speciellt för dig som är intresserad av konst och kultur.

Välkommen att hyra stuga i Vänersborg med NOVASOL

Vi erbjuder flera stugor i Vänersborg med omnejd och över nästan hela Sverige.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa en trygghet hos våra kunder.

Vi erbjuder semesterboenden i hela 19 länder i Europa!

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.
Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Vänersborg med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för ett boende i Vänersborg kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen!