search

Hyra stuga Tranemo

Tranemo är en mindre ort och kommun i landskapet Västergötland och Västra Götalands län. Tranemo ligger tätt på gränsen till Jönköpings län. NOVASOL erbjuder en stor mängd olika stugor och semesterboende i området.

Gillar ni att vara ute och njuta av den friska luften? Kanske få fatt i några kantareller under den tiden på året?

Eller plocka blåbär och andra bär som växer vilt i naturen. Ni hittar ett flertal olika badplatser att hänga på under varma sommardagar. 

Gillar du att fiska eller paddla kanot och kajak så se finns det flera tillfällen att testa på detta i Tranemo och dess omnejd. Se bara till att du har rätt fiskekort om du ska fiska. 

Är du nyfiken på att se mer av Västra Götaland så hittar du alla NOVASOLs stugor och semesterbostäder i området här!

 

Hyra stuga Tranemo

 

Hyr ett semesterboende i Tranemo med omnejd

Inte så långt från Tranemo hittar ni Isaberg som under vintern är en fin liten skidort i södra Sverige. De har flera liftar och backar tillgängliga för vinterns skidåkning.

Under sommarhalvåret erbjuder de flera olika aktiviteter såsom mountainbike och rodel nerför backen. Så om ni befinner er i området, när som helst på året, och behöver lite action är detta helt rätt ställe att besöka!

Beroende på när ni är i området finns det vanligtvis en hel del gårdsbutiker och loppmarknader man kan stöta på längs vägarna.

Undersök lite innan ni åker så ska ni kunna finna en hel del mysiga ställen att besöka under er vistelse.

Är ni intresserade av storstaden så ligger Göteborg lite mer än en timme bort med bil och staden är utan tvekan värd ett besök, när som helst på året.

Borås ligger ungefär halvvägs till Göteborg och hit tar ni er enkelt om det är någon i familjen eller i sällskapet som vill shoppa eller promenera runt och upptäcka nya saker.

 

Hyra stuga Tranemo

 

Varför hyra en stuga i Tranemo med omnejd hos NOVASOL?

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Tranemo och över nästan hela Sverige.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i sortimentet, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Tranemo med NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra boende i Tranemo med omnejd kan ni enkelt göra er bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen till att hyra stuga i Tranemo!