search

Stugor i Smögen

Upplev en härlig semester i Smögen på västkusten

Ströva längs den berömda Smögenbryggan, ta en fika vid vattnet, ta ett uppfriskande dopp eller åk på spännande utflykter - att hyra stuga i Smögen med omnejd är början på en underbar semester. På NOVASOL kan vi erbjuda stugor för uthyrning längs med hela västkusten och så även i närheten av Smögen. Hitta ditt nästa boende här på vår hemsida där du också kan boka direkt online.

Små stugor vid havet i Smögen

Stor charm i semestermiljö

Charmiga Smögen ligger vid Bohusläns kust i Västra Götalands län. Det är både en ö och en tätort som ligger i Sotenäs kommun (som även inbegriper Hunnebostrand och Kungshamn).

Många beskriver Smögen som vackert som ett vykort. Här finns den långa träbryggan kantad av mysiga kaféer, restauranger och charmiga butiker. Smögen är också berömt för sin fiskeauktion, sina badplatser Valleviken, Makrillviken och Sandö.

En stuga nära Smögen är en bra utgångspunkt för spännande utflykter. Ta en båt till Hållö och beundra den vackra fyren, solbada på klipporna eller ägna dig åt fågelskådning. Whiskyentusiasten tar sig till whiskyanläggningen som ligger en mil utanför Smögen och provsmakar maltwhisky.

Flera fördelar med stugsemester

Det finns många fördelar med att tillbringa semestern i en egen stuga. På så sätt får ni mer valfrihet och kan själva bestämma över era vanor. Köp färsk fisk i anslutning till fiskeauktionen och laga middag hemma i ert eget kök eller slå på stort och besök någon av restaurangerna på Smögenbryggan.

Genom att hyra stuga i eller i närheten av Smögen plockar du russinen ur kakan. Du får tillbringa semestern i en stuga nära havet, samtidigt som du slipper reparationer och underhåll under resten av året. En egen stuga blir också en trygg plats för hela familjen, ett ställe där ni kan känna er som hemma även om ni är borta.

Havet vid Smögen på Västkusten

Stuguthyrning på västkusten med NOVASOL

Vill du också ströva längs den berömda träbryggan, kan du välja i utbudet av stugor i Smögen med omnejd och även hela Bohuslän här på vår hemsida. NOVASOL har arbetat med uthyrning av stugor i Västra Götaland under många år.

Vår erfarenhet av stuguthyrning i allmänhet sträcker sig så långt tillbaka som 1968 då NOVASOL grundades i Danmark. På vår hemsida kan du söka efter lediga stugor i Smögen och själv boka den stuga som passar behov och plånbok. Söker du en stugförmedling på västkusten som kan erbjuda ett personligt och varierat utbud har du kommit rätt. Vi har allt från små röda stugor med röda knutar, till flerfamiljshus och moderna lägenheter.

Alla våra stugor är handplockade och besiktade innan de togs in i sortimentet. Vi på NOVASOL tycker att det ska vara tryggt att hyra stuga i Smögen och övriga Bohuslän, därför ingår alltid en trygghetsförsäkring i hyresbeloppet. Detta gäller för alla våra stugor i Sverige och Europa. Om du har frågor eller vill ha hjälp att boka någon av våra stugor i Smögen, kan du ringa vår svenska kundtjänst. Varmt välkommen till en erfaren stugförmedling i Bohuslän!