search

Stugor i Mellerud att hyra

Välkommen att hyra stuga i Mellerud för din nästa semester Dalsland

Välkommen till Mellerud! Ta en tur på Dalslands kanal, sola på den kilometerlånga stranden vid Vänern, fiska eller spela golf. Att hyra stuga i Mellerud via NOVASOL är ett bra sätt att lära känna Dalsland.

Bra bas för utflykter

Staden Mellerud ligger i landskapet Dalsland vid Vänern. Det tillhör även Västra Götalands län. Att bo i någon av alla stugor i Mellerud är en bra bas för utflykter. Vid Vita Sannars Riviera väntar den kilometerlånga sandstranden. Koppla av på stranden, bada i Vänern och njut av en läskande glass. Passa även på att ta en tur till Dalslands vackra kanal och beundra den välkända akvedukten i Håverud.

Om ni ska hyra stuga i Mellerud finns mycket att göra. Besök Nordiska Tomtemuseet, spela golf, fiska i Nedre Upperudsälven eller vandra längs Karolinerleden som går över Kroppefjäll. Karolinerleden var den väg kung Karl XII:s armé tog när de skulle anfalla Norge 1718.

Det finns många bra anledningar att hyra någon av NOVASOLs stugor i Mellerud. Familjen får bestämma sina egna vanor, kan laga mat hemma eller besöka någon av Dalslands restauranger. Stugan blir en trygg plats där familjen kan känna sig som hemma och där barnen kan leka i trädgården. Genom att hyra stuga i Dalsland kan ni plocka russinen ur kakan och njuta av alla fördelar med att ha en sommarstuga, samtidigt som ni slipper reparationer och underhåll resten av året.

Ett klick från att hyra stuga i Mellerud

Vill du och din familj uppleva allt som Mellerud har att erbjuda, kan ni hyra stuga i Dalsland. NOVASOL har förmedlat stugor sedan 1968 och kan bland annat erbjuda stuguthyrning i Västra Götaland där du finner ett härligt utbud av stugor i Mellerud. På vår hemsida kan ni själva söka i vårt sortiment och boka en av våra stugor i Dalsland som passar era behov och plånbok.

Alla våra stugor i mellersta Sverige är handplockade för att göra utbudet så varierat som möjligt. Ni kan hitta allt från en romantisk stuga till ett stort flerfamiljshus eller en charmig lägenhet i en större stad. Alla stugor i Mellerud är besiktade innan de tas in i sortimentet och i hyresbeloppet ingår en trygghetsförsäkring. Om du har frågor eller vill ha hjälp att hyra stuga i Mellerud kan du ringa vår kundtjänst. Välkommen!