search

Hyr stuga i Mellerud

Välkommen att hyra stuga i Mellerud för er nästa semester Dalsland. Ta en tur på Dalslands kanal, sola på den kilometerlånga stranden vid Vänern, fiska och spela golf.

Att hyra stuga i Mellerud med NOVASOL är ett perfekt sätt att lära känna Dalsland lite bättre. Dessutom är en stuga på semestern något väldigt speciellt. 

Familjen får bestämma sina egna vanor helt, ni kan laga mat hemma eller besöka någon av Dalslands restauranger. Stugan blir en trygg plats där familjen kan känna sig som hemma och där barnen kan leka i trädgården.

Genom att hyra stuga i Dalsland kan ni njuta av alla fördelar med att ha en sommarstuga, samtidigt som ni slipper reparationer och underhåll resten av året. Här kan ni bara slappna av och göra sådant som ni tycker allra bäst om.

Bra bas för utflykter

Staden Mellerud ligger i landskapet Dalsland vid Vänern. Det tillhör även Västra Götalands län.

Att bo i någon av alla stugor i Mellerud är en riktigt bra bas för olika utflykter. Vid Vita Sannars Riviera väntar den kilometerlånga sandstranden.

Koppla av på stranden, bada i Vänern och njut av en kall glass. Passa även på att ta en tur till Dalslands vackra kanal och beundra den välkända akvedukten i Håverud.

Om ni ska hyra stuga i Mellerud finns det flera intressanta utflykter och aktiviteter som säkert kan locka. Besök Nordiska Tomtemuseet, spela golf, fiska i Nedre Upperudsälven eller vandra längs Karolinerleden som går över Kroppefjäll. Karolinerleden var den väg kung Karl XII:s armé tog när de skulle anfalla Norge 1718.

Varför hyra en stuga i Mellerud, Västra Götaland hos NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Västra Götaland, du hittar dem här!

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Mellerud med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Mellerud kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.
Välkommen!