search

Stugor i Lysekil

Upplev sommarsverige i vackra Lysekil

Bada i havet, sola på klipporna, besök djurparken Nordens Ark eller Havets Hus – hos NOVASOL kan du hyra stugor i Lysekil med omnejd som utgångspunkt för en lyckad semester på västkusten. Samtliga stugor har besökts av vår egen personal och vårt Trygghetspaket ingår alltid i alla bokningar. Välkommen att hitta din nästa stuga i vårt utbud på västkusten!

Idylliskt vid Bohusläns kust

Charmiga Lysekil ligger vid den bohusländska kusten i Västra Götalands län. Tätorten Lysekil är centralort i kommunen med samma namn där du även finner orter som Fiskebäckskil och Grundsund, samt öar som till exempel Skaftö och Gåsö. I Lysekil finns många härliga badplatser som till exempel Pinnevik, Valbodalen och Rågårdsvik på Skaftö.

Att hyra stuga i Lysekil är en perfekt bas för utflykter. På Havets Hus finns stort antal akvarier med djur från Vesterhavet och Gullmarsfjorden. Känn på en sjöstjärna, åk på sälsafari eller beundra pigghajarna på säkert avstånd. Vill du även passa på att se djur från spännande djur som lever på land under din semester på västkusten? Nordens Ark är den stora djurparken med utrotningshotade arter som till exempel snöleopard och varg. Här kan barnen mata rovdjuren eller hoppa i höet. En härlig upplevelse för hela familjen med glädje för både liten som stor.

Många fördelar med en egen stuga

Det finns goda anledningar att tillbringa semestern i en egen hyrd stuga i Lysekil istället för att bo på hotell. I en egen semesterbostad kan familjen själv bestämma över sina vanor. Laga en enkel familjemiddag hemma eller ”lyxa till det” och besök någon av Lysekils restauranger. Det finns pengar att spara och en bra chans att göra även familjens mest kräsne medlem nöjd.

Drömmer du om en stuga vid havet? Genom att hyra stuga i Lysekil kan familjen plocka russinen ur kakan. Ni får tillbringa semestern vid havet, men slipper reparationer och underhåll resten av året. Med en egen stuga får ni en lugn plats i äventyret. Utöver stugor så har vi även fina semesterlägenheter längs med västkusten.

Stugförmedling i Lysekil och kusten

Vill du också besöka Havets Hus eller solbada på klipporna, kan du hyra stuga i Lysekil direkt här på vår hemsida eller över telefon. NOVASOL har funnits sedan 1968 och har idag ett brett utbud av semesterhus, lägenheter och stugor på västkusten.

Här på vår hemsida kan du hitta stugor i Lysekil med omnejd som passar dina behov och budget. Vår stuguthyrning i Västra Götaland har allt mellan små röda stugor med vita knutar, till flerfamiljshus och lägenheter i städerna. Till vissa kan du även ta med hund utan extra kostnad.

För att du ska känna dig säker på att du får det du ser när du ska hyra stuga i Bohuslän besiktas alla våra stugor regelbundet av kunnig personal och i hyran ingår vårt trygghetspaket där ett avbeställningsskydd är inkluderat. Denna kan du läsa mer om i våra hyresvillkor. Om du har frågor om något eller vill ha hjälp att hyra stuga i Bohuslän, är du varmt välkommen att prata med någon på vår kundtjänst. Vi på NOVASOL önskar dig en riktigt trevlig semester i Lysekil!