search

Hyra stuga Gullspång

Gullspång är en mindre ort som ligger nästan på gränsen mellan landskapen Västergötland och Värmland.

Den vackra Gullspångsälven går genom Gullspång, älven rinner mellan sjön Skagern och Vänern. Vänern är Sveriges största insjö och hit tar du dig enkelt för ett dopp om sommaren eller en fisketur. Området runtomkring Gullspång är dessutom fullt av mysiga caféer, gårdsbutiker och bländande vacker natur.

Hyr en stuga och ladda batterierna, umgås med bästa vännerna eller tag med dig familjen. Laga middagar, ge er ut på dagliga äventyr eller var kvar i stugan och njut av lugnet.

Här bestämmer ni helt själva dagens schema. Vill ni äta sen frukost och sova länge? Inga problem, det är helt upp till er när ni hyr en stuga.

Är du nyfiken på att se mer av Västra Götalands län så finner ni fler stugor i området här!

Eller vill du kanske se mer av det angränsande landskapet Värmland och uppleva mer av dess natur så kan ni se alla NOVASOLs stugor i området här!

Hyr semesterboende i Gullspång

Ni befinner er i ett område som nästan är omringat av vatten, ta till vara på detta och gör något kul! Paddla kanot eller kajak, bada eller upptäck nya vandringsleder i närheten av ert boende. Bege er sedan hem och ät en riktigt god middag tillsammans så är dagen fulländad!

I Sjötorp som ligger söder om Gullspång finner ni förutom den vackra naturen och Vänern även där Göta kanal mynnar ut i den stora sjön.
Åk hit och titta på båtarna som kör på kanalen, gå på någon av restaurangerna i området och handla in lite fisk att ta med hem till stugan.

 

Hyra stuga Gullspång

 

Varför hyra en stuga i Gullspång med omnejd hos NOVASOL?

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Gullspång och över nästan hela Sverige. Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i sortimentet, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr ditt semesterboende i Gullspång genom NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra boende i Gullspång med omnejd kan ni enkelt göra er bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen till att hyra stuga i Gullspång!