search

Hyra stuga Götene

Välkommen att hyra stuga i Götene med NOVASOL!

Götene ligger i Västergötland och Västra Götalands län, tätt på Vänerns östra kustsida. Götene ligger cirka tjugo minuter från både Lidköping och Skara i diverse riktning.

Åker ni cirka 30 minuter norrut kommer ni till Mariestad. Alla dessa städer kan vara perfekt som dagsutflykter under er vistelse i området.

Vänern erbjuder dessutom ett antal olika äventyr att bege sig ut på. Vara sig det gäller fiske eller bad.

På vägen kan ni stöta på diverse små smultronställen att utforska.

Badland och slottstur

Naturen runt Götene är omgiven av vatten och det är mycket vackert.

Vandra på Kinnekulleleden och upplev naturen runtomkring trakten. Det är också ett perfekt äventyr att göra tillsammans med familjen eller vännerna. Se till att ta med lite lunch och snacks på er tur.

Att umgås ute och se saker tillsammans är mycket värdefullt och det kanske skiljer sig från vardagen. Blanda detta med frisk luft och motion. När ni sedan återvänder till er sommarstuga så kommer maten dessutom smaka bättre än någonsin!

Till Skara är det många familjer med barn som åker. Detta speciellt under sommaren för att besöka det stora vattenlandet ”Skara sommarland”. Här kan ni spendera en hel dag med barnen om de gillar att vara i vattnet och åka rutschkana.

Ni äter på någon av de många restaurangerna som finns i parken och det blir lätt en dag som barnen sent kommer att glömma.

Ni kan också ta en tur till Lidköping och se det mycket vackra Läckö slott. Titta på slottet och under vissa tider på året kan ni även se föreställningar och olika utställningar. Missa heller inte den "Lilla slottsträdgården” när ni besöker slottet som är en riktig fröjd för den som gillar trädgårdar.

 

Hyra stuga Götene

 

Varför hyra stuga i Götene, Västra Götaland hos NOVASOL?

På NOVASOL besöker vi varje enskild semesterbostad och går igenom den grundligt innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.

Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden i Västra Götaland, du hittar dem här!

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr stuga i Götene med omnejd hos NOVASOL.

När ni har bestämt er för ett av våra boende i Götene kan ni enkelt genomföra en bokning på vår hemsida eller via telefon.
Välkommen!