search

Hyr stuga i Vara

Hyra stuga i Vara

Vara är en ort i Västergötland och Västra Götalands län (tidigare Skaraborg).

Vara och området runtomkring Vara är i en vackert skiftande miljö med sjöar, skog och åkermark. Inte långt från Vara ligger också Hornborgasjön. Hit kommer tusentals tranor under olika tidpunkter på året. Är du intresserad av fåglar eller djur överlag är detta mer än värt ett besök. Det är en mäktig bild att se alla tranor flyga och vandra omkring runt sjön. Det finns specifika utkiksplatser där ni kan få en fin överblick och ta del av detta.

I området runt Vara erbjuder vi flertalet olika stugor. Beroende på vad just ni söker med er vistelse så finns det säkert något som lockar. Vill ni bara ta det lugnt och slappna av, läsa böcker, laga goda middagar och grilla om aftonen så hyr en stuga som passar era önskningar. Det kan bli ett perfekt avbrott i vardagen.

Det finns även flera möjligheter till att fiska i trakten och ni behöver inte köra långt för att komma till Vänern. Skulle någon i sällskapet vara intresserad av golf finns det golfklubb tätt inpå dit ni kan åka och träna eller slå ut några bollar.

Blir ni nyfikna på att se mer av Västra Götaland så kan ni se alla stugor och semesterboenden i området här!

Hyra stuga Vara

Hyra semesterboende i Vara med omnejd

Vara ligger nära ett flertal städer såsom Trollhättan och Vänersborg.

Besöker du området under sommartid och har barn med dig är ett besök i Skara och sommarlandet ett givet mål. Speciellt om barnen gillar att bada och åka rutschkanor i olika former eller karuseller.

Cirka 10 mil bort från Vara ligger storstaden Göteborg som kan agera som en perfekt dagsutflykt. Här finns mängder av olika aktiviteter att hitta på. Även om ni är en familj eller ett sällskap med vänner eller på par-semester. Här finns något för alla. Det är dessutom ett perfekt resmål när ni har tagit det lugnt i någon dag och någon i sällskapet behöver se något nytt eller är lite rastlös.

Hyra stuga Vara

Varför hyra en stuga i Vara med omnejd hos NOVASOL?

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Vara och över nästan hela Sverige.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr en stuga i Vara med NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra ett boende i Vara med omnejd kan ni enkelt göra er bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen till att hyra stuga i Vara!