search

Hyra stuga i Skövde

Mittemellan Vättern och Vänern

Runt Skövde kan du hyra stuga vår, sommar, höst och vår – här finns något att göra året om för hela familjen! I Skövde kan du kombinera din semester med precis lagom mycket. Du kan få lugnet ute i naturen, farten bland alla sportaktiviteter och stadslivet i Skövdes innerstad.

Genom att hyra stuga i Skövde kan du kombinera en semester som hela familjen kan glädjas åt, när som helst på året! Välkommen att boka ditt boende hos oss på NOVASOL.

Stuga nära Skövde att hyra

Att göra i Skövde

När du bokar boende i Skövde och vill aktivera dig har du mycket att välja på, såväl utomhus i naturen som inomhus eller i Skövdes innerstad. Nedan hittar du några av våra tips på vad du kan göra när du ska hyra stuga i Skövde:

Billingen

Här hittar du allt från vandringsleder till cykelleder samt skidspår och skidbacke vintertid. För den som vill vandra kan samtidigt hålla utkik efter bär och svamp som kan plockas till kvällens middag eller efterrätt i stugan. Samtidigt som några i sällskapet vandrar, kanske den andra delen vill cykla - då finns här bra slingor och leder både för nybörjaren och den mer erfarne cyklisten på mountainbike. 

För den som hellre aktiverar sig med fart i benen, finns det både korta och längre sträckor för löpning. I området är den tuffa ”Jansson 10:an” en känd utmaning, och Billingeleden är det ultimata motionsspåret för traillöparen. På kvällen kan man sedan ta en välförtjänt paus i soffan i sin stuga i Skövde. 

Äventyrsbad

I centrala Skövde hittar du stadens äventyrsbad, ett perfekt besöksmål för hela familjen. Här finns det allt från snabba rutschkanor, bubbelbad till motionsbanor och bastu. Under samma tak hittar du också bowlinghall och gym som även det kan besökas under din tid i Skövde. 

Skövde City

Inne i Skövde hittar du många gator att strosa runt på och flera butiker att besöka. Du kan ta en fika på något av de lokala caféerna och till middag välja mellan om du vill äta indiskt, spanskt eller amerikansk-inspirerad middag på någon av restaurangerna.  

Boka stuga i Skövde

När du väljer att hyra stuga i Skövde kan du planera att göra så mycket och varierat som möjligt, eller att planera att ta varje dag som den kommer. För här kan du alltid hitta på något nytt och spontant att göra, varje dag året runt. Det är gen om att hyra stuga i Skövde som du kan få möjligheten att känna dig som hemma fast på annan ort. Här kan du kombinera kvällarna med egenlagad middag i stugan, med middagar på någon av restaurangerna inne i Skövde City. 

Om du inte skulle hitta en stuga som passar dina önskemål i Skövde, har vi flera stugor som uthyres i Västra Götaland att välja på. På NOVASOL har vi jobbat med stugförmedling och semestrar i över 50 år, och har därför lång och bred erfarenhet av att både leverera men också att hitta det perfekta semesterhuset! Du är alltid välkommen att ringa oss för hjälp av bokning av semesterhus eller att boka direkt här på hemsidan. 

Välkommen att boka nästa semester med oss på NOVASOL.