search

Stugor i Göteborg

Upplev havet, hamnen och stadens härliga aktivitetsutbud

Göteborg är en gammal stad med en mycket spännande historia. Från våra stugor i Göteborg och omnejd har du möjligheten till mycket äventyr men kan också njuta av lugnet och stillheten på altanen eller ta ett dopp i solnedgången på stranden. Göteborg ger dig unika byggnader, vackra gator, parker och ett omfattande utbud av aktiviteteter. Du kan beundra de många fartygen i Skandinaviens största hamn, spatsera mellan de många torgen eller ta en stadsrunttur på någon av bussarna. Du bor bekvämt i en av våra stugor i Göteborg och kan njuta av staden helt i din egen takt!

Rikt utbud av attraktioner och sevärdheter

Det stora nöjesfältet Liseberg är ett sant måste, här hittar du attraktioner för alla, både de allra minsta och lite större barn men även något för de vuxna! Berg och dal banor, lyckohjul och uppvisningar och mycket mer finner du här, i hjärtat av Göteborg.

Feskekyrkan och den stora fiskauktionen som pågår där tidiga morgnar är ett skådespel av sällan skådat slag och något du verkligen borde besöka. Här bjuds färsk fisk och skaldjur ut till högstbjudande och artrikedomen är verkligen i en klass för sig. Du når detta spektakel enkelt genom att hyra stuga i Göteborg, det finns goda förbindelser.

Hos oss kan du också hyra stuga i området med egna fiskemöjligheter, här finns något för alla. I floderna finns lax, abborre, gädda och braxen och i havet kan du från kusten fånga både öring och plattfisk, det finns till och med ställen där du kan fånga makrill från klipporna!

Göteborg har ett rikt nattliv och det finns många fina restauranger, krogar och nattklubbar, det finns något som passar alla. Parkerna är vackra året om och även den omliggande fantastiska naturen ger ett skönt avbrott från stadens vimmel. Passa på och hyr kanot eller kajak och utforska de många sjöarna och vattendragen från någon av våra stugor i Göteborg!

Boka stugor i Göteborg med omnejd direkt online

Välkommen till oss på NOVASOL när du vill hyra stuga i Göteborg! Vi har lång erfarenhet av att hyra ut stugor i Sverige och även i resten av Europa. Som Sveriges största inom semesterhusuthyrning har vi många stugor i Västra Götaland och kan erbjuda dig trygghet och god service. Välkommen till Göteborg!