search

Stugor på Tjörn

Välkommen till ön för nästa västkustsemester

Tjörn ger dig utmärkta förutsättningar för en härlig semester. Att hyra stuga på Tjörn för din sommarsemester ger dig närhet till sol och bad och vackra solnedgångar över skärgården med de många små öarna.

Hos NOVASOL, kan du välja i ett härligt utbud av kvalitetssäkrade stugor på Tjörn för uthyrning som alla kan bokas direkt här på vår hemsida. Har du frågor eller vill ha hjälp med att boka så hälsar vi dig varmt välkommen att kontakta vår kundservice som står redo att hjälpa dig.

Vybild över stugor på Tjörn

Vid Bohusläns kust

Tjörn på västkusten klassas som Sveriges sjunde största ö men om du bara räknar naturligt skapade öar, är den faktiskt den sjätte största. Ön tillhör Bohuslän i Västra Götaland och större delen ligger även i Tjörns kommun som bland annat innefattar öarna Klädesholmen och Stora Dyrön.

På Tjörn finns en rad olika, härliga platser att hyra stuga på eller besöka under din semester på ön. Här finns bland annat Skärhamn, Kyrkesund och Rönnäng som alla ligger nära havet. Till ön tar du dig enkelt tack vare mycket bra broförbindelse.

Närheten till Göteborg (ca 50 km) gör att du även kan uppleva den ”mindre storstaden” under semestern. Andra besöksmål utanför Tjörn och som ligger i närheten är bland annat grannön Orust samt Stenungsund.

Utsikt från boende vid havet på Tjörn

Hav och spännande natur

Tjörn präglas även av en unik och enastående natur som bjuder in till långa och korta promenader och vandringsutflykter. Flera av våra stugor på Tjörn erbjuder dig egen båt så att du själv kan välja när och var du vill åka. Ta en dagsutflykt med båten ut bland klippknallar och skär, ankra upp och ta ett dopp i det friska havet och lägg till i någon av gästhamnarna för att äta en god måltid.

Ön har länge präglats av havet och sjöfarten. Några av Europas större rederier finns här men även mindre fiskebyar och många gästhamnar. På sommaren är dessa mycket välbesökta och bjuder till spännande utflykter. Passa på att besöka något av de fina museer som berättar om områdets historia när du hyr en av våra stugor på Västkusten och Tjörn, här finns något för både stora och små besökare.

Ett besök på Nordiska Akvarellmuseet är nästan ett måste, enkelt att nå genom att hyra stuga på Tjörn, här ställer konstnärer från hela världen ut sina konstverk. Det finns många pittoreska små caféer utspridda över Tjörn och de många små öarna och närheten till Göteborg ger dig mycket goda möjligheter till förstklassig shopping. Upplev allt detta på egen hand genom att hyra en av våra många stugor på Tjörn.

Strand på Tjörn, Västkusten

Stuguthyrning på Tjörn och Västkusten

Det finns så mycket att göra på ön att en semester knappast räcker till för att hinna med allt. Oroa dig inte, vi hjälper dig gärna att hyra stuga på Tjörn även nästa år!
På NOVASOL har vi lång erfarenhet av stugförmedling och hjälper dig gärna att hitta just din nästa stuga för semester. Kontakta oss gärna om du vill hyra stuga i Västra Götaland, vi kan ge dig trygghet i bokningen och stor valmöjlighet. Bland annat har vi stugor och semesterlägenheter som du kan ta med hund till, eller som har det lilla extra såsom bastu eller vacker utsikt.

Vi har under åren utökat vårt sortiment och kan nu erbjuda många alternativ när du vill hyra stuga i Bohuslän men även resten av Europa. För Tjörn, såväl som för vår övriga stugförmedling på Västkusten, gäller att samtliga boenden har besökts av vår egen personal innan de tagits in i utbudet. Välkommen till oss på NOVASOL och våra stugor på Tjörn!