search

Hyra stuga Tanum

Välkommen att hyra stuga i Tanum tillsammans med oss på NOVASOL!

I Tanums kommun finner du några av de vackraste delarna på hela den svenska västkusten. Många stugor i Tanum med omnejd är mycket tätt på vatten även om du inte alltid bor direkt vid havets kant.

Bohuslän och västkusten är dessutom fullt av andra vackra städer, öar och områden som är värda att besöka under er vistelse i området.

Gillar ni skaldjur och andra läckerheter från havet så har ni kommit helt rätt. Vare sig ni ska ut och äta på restaurang eller laga en riktig brakmiddag hemma så kommer ni inte bli missnöjda. Här finns färska råvaror av riktigt hög kvalité.

Åk till närmsta fiskhandlare och köp med dig ett gäng räkor, kanske några havskräftor och lite rökt fisk så är både frukost, lunch och middag räddad.

Om sommaren är hela västkusten mycket populär och det finns alltid något att hitta på. Under vår och höst är det mycket vackert och inte så mycket folk som under högsäsongen. Varje tid på året har sin charm!

 

Hyra stuga Tanum

 

Upplev gastronomi och matkultur på västkusten

Det finns flera pärlor som vi skulle vilja rekommendera dig att se under din tid i området. De påminner kanske lite om varandra men varje ställe har sin själ.

Smögen, Fjällbacka, Lysekil och Grebbestad är bara några av de många mysiga och vackra ställena som ni kan uppleva. Men det finns också flera mindre samhällen som erbjuder något speciellt. Utforska och finn er favorit.

Du har gastronomi på hög nivå och kan uppleva mer av vår vackra västkust och dess miljö. 

Det är något speciellt med att sitta på en brygga och äta färska räkor tillsammans med något gott i glaset. Se solen gå ner, titta ut över skärgården och böljorna som slår in. Gillar ni ostron så finns några av de bästa i sin sort här i området. 

När hummersäsongen startar är det många som kommer hit för att se de första fångsterna komma iland och det är en stor händelse för fiskarna.

Om du är nyfiken på att se mer av den vackra skärgården som ligger på västkusten så kan du hitta flera olika båtturer som kör mellan olika hamnar. Detta gör att du kommer lite längre ut i skärgården och får se mindre öar. Men också hur fint det ser ut från en båt. Vill du testa på att fiska så se över vilka tider på året som passar bäst till vad.

Varför hyra en stuga i Tanum med omnejd hos NOVASOL?

Vi erbjuder flera stugor i Tanum med omnejd och över nästan hela Sverige.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

Vi har stugor och semesterboenden i hela 19 länder i Europa och runtom i Sverige.
Glöm inte bort att kika bland alla våra stugor och semesterboenden på Västkusten, du hittar dem här!

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser.

Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr en stuga i Tanum med NOVASOL.

När ni har bestämt er för en av våra stugor i Tanum med omnejd kan ni enkelt göra en bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen!