search

Stugor i Strömstad för uthyrning

Semester i Strömstad såväl sommar som vinter

Njut av din semester till havets brus, kustbrisens sälta och beundra den vackra naturen i skärgården utanför någon av våra stugor i Strömstad, Sveriges västligaste stad. Strömstad med omnejd är ett fantastiskt resmål och vida känt för sin vackra natur och sitt nöjesliv. Du får bekväm tillgång till allt genom att hyra stuga i Strömstad med omnejd vilket du också kan göra direkt här hos oss på NOVASOL. Alla stugor i Bohuslän har besökts av vår egen personal innan de lagts ut för uthyrning och till alla bokningar ingår dessutom vårt trygghetspaket utan extra kostnad.

Sveriges västligaste stad

Inte långt från den norska gränsen (20 km) ligger Strömstad som också anses vara Sveriges västligaste stad. Strömstad tätort ligger i kommunen med samma namn i norra Bohuslän på västkusten. Här kan du njuta av en semester och samtidigt ha närhet till utflyktsmål. Det tacksamma läget inte långt ifrån väg E6 gör att du bekvämt kan nå din stuga du hyrt i Strömstad.

Strömstad är en turiststad som årligen tar emot mängder av besökare. Redan på 1700-talet blev Strömstad en omtyckt kurort och idag kan du här njuta av såväl skärgård och nationalpark, som shopping och sevärdheter. Här finns vackra fornminnesområdet Blomsholm med lämningar så långt tillbaka som stenåldern. Också Svinesundsbroarna är ett välkänt landmärke tillsammans med de vackra vyerna över Idefjorden.

Aktiviteter och naturupplevelser

Strömstads hamn är ett spännande mål för den båtintresserade, här finner du båtar av alla slag och storlekar. Varför inte göra en äventyrsutflykt ut till någon av de vackra öarna alldeles utanför staden?

Strömstad har en intressant historia och det finns många fornlämningar i området, här kan du beundra megalitgravar, hällristningar och rösen samt andra lämningar från äldre järnåldern och framåt. Besök något av museerna under din semester i en av våra stugor i Strömstad och lär dig mer om Sveriges och stadens spännande historia. Tveka inte att kontakta oss när du vill hyra stuga i Strömstad eller undrar över något i vårt koncept eller utbud. Strömstad med omnejd är verkligen ett utmärkt semestermål både sommar och vintertid, övertyga dig om det du med!

Kosterhavet, Sveriges första marina nationalpark, erbjuder dig en upplevelse utöver det vanliga. Privata bilar är förbjudna här, men misströsta inte. Det finns mycket för dig att göra, du kan vandra, cykla eller paddla runt Koster och i Strömstad med omnejd. Större delen av Nord- och Sydkoster är idag nationalpark och hit går dagligen båtförbindelse. På Sydkoster ligger också besökscentret Naturum.

Det finns även fina möjligheter att spela golf alldeles utanför staden. Tack vare det fantastiska läget vid havet har du som vill prova på saltvattensfiske bästa möjligheter. Chartra en båt och ut eller åk själv ut med båten som ofta ingår när du hyr en av våra stugor i Strömstad.

Stuguthyrning i Strömstad och Bohuslän

Kontakta oss gärna när du vill hyra stuga i Strömstad, vi hjälper dig gärna att hitta rätt boende för just dig. Vi har arbetat med stugförmedling sedan 1968 och har idag många stugor i Västra Götaland för uthyrning. Vi har med åren skaffat mycket erfarenhet och utökat vårt utbud betydligt och kan idag erbjuda något för så gott som alla bland vår stuguthyrning i Bohuslän och övriga landet. Välkommen att göra en sökning redan nu. Du kan boka din stuga i Strömstad och Bohuslän direkt här på vår hemsida.