search

Stugor i Fjällbacka

Njut av semestern vid den svenska västkusten

När du hyr någon av våra stugor i Fjällbacka har du en fantastisk möjlighet att utforska denna del av Bohuslän. Fjällbacka är ett av de äldsta kustsamhällena i Bohuslän och finns nämnt redan i början av 1600-talet. Idag är det en blomstrande semesterort med ett stort utbud av affärer, restauranger och aktiviteter. Upplev den du med genom hyra stuga i Fjällbacka med omnejd hos oss på NOVASOL.

Upptäck Fjällbacka året om

Mitt i Fjällbacka ligger Vetteberget och går du upp på berget har du en underbar utsikt över havet. Fjällbacka är inte bara sommar och sol. Du kan även hyra stuga i Fjällbacka under andra delar av året.

På hösten kan du åka på spännande hummerfiske, ostronsafari, guidade skärgårdsturer eller kanske spela golf på någon av de 6 golfbanorna i närheten. Fjällbacka i vinterskrud med julbord och julmarknader är också värt att uppleva. Du som vill hyra stuga i Fjällbacka behöver med andra ord inte vara sysslolös någon årstid. Är det svalt eller lite ruggigt ute kan det vara avkopplande ändå att koppla av i en egen semesterbostad.

Skärgården och öarna

De flesta som hyr stugor i Fjällbacka under sommaren vill gärna upptäcka skärgården. Väderöarna som är den sista utposten från Fjällbacka har ett mycket annorlunda klimat. Här finns massor att se och göra för dig som är naturintresserad, både över och under havsytan.

På ön Dannholmen i den yttersta skärgården bodde skådespelerskan Ingrid Bergman under många somrar. Öarna Hjärterön och Korsön ligger mitt i den mest populära delen av skärgården. Porsholmen, Trinisla och Vedholmen är andra populära öar som du inte vill missa. Passa på att hyra stuga i Fjällbacka för din nästa semester och upptäck allt det vackra och fantastiska som området erbjuder!

Våra stugor i Fjällbacka ligger bekvämt till när du vill uppleva havet men också det vackra landskapet och sevärdheterna runtomkring. Gör gärna ett besök i världsarvsområdet i Tanum med mer än 500 hällristningsplatser.

Boka din stuga i Fjällbacka hos NOVASOL

Det är lätt att boka våra semesterbostäder i Västra Götaland direkt online. Vi är stolta över att kunna säga att vi är Sveriges största stugförmedling och vi har funnits i branschen sedan 1968. Vi har utvecklat ett bra system för att garantera kvalitet och säkerhet och du kan tryggt boka ditt semesterboende hos oss, både i Sverige men också i Europa! Detta då vi besöker alla stugor innan de tas in i sortimentet och vi inkluderar även ett trygghetspaket i alla bokningar.

Här på vår hemsida kan du söka bland såväl stugor som semesterlägenheter och därigenom se vårt utbud i Fjällbacka. Fullständig information om varje boende, till exempel om det ligger nära havet eller om du får ta med hund, står beskrivet på respektive objektpresentation. Du kan även göra en sökning baserat på de önskemål du har för semesterbostaden. Du kan boka här direkt online men är också varmt välkommen att kontakta oss när du vill hyra stuga på västkusten och däribland Fjällbacka - vi har något för alla men först till kvarn gäller!