search

Hyr stuga i Falköping

Hyr en stuga i Falköping med omnejd

Falköping är en ort som ligger i Västra Götaland. Staden ligger tätt på både Vättern och Vänern. Åk med familjen eller vännerna och hyr en stuga i Falköping med omnejd.

Staden ligger nära städerna Jönköping och Göteborg, dit ni enkelt kommer med tåg. Detta gör Falköping med omnejd till ett bra alternativ geografiskt sett och det är positivt med flera möjliga dagsutflykter när någon i sällskapet blir lite rastlös. Att kunna ha det lugnt och skönt om kvällarna och bege sig ut på lite turer och dagsutflykter är en perfekt kombination till er semester.

Att hyra en stuga eller semesterboende under semestern är dessutom väldigt smidigt och särskilt när ni är en familj eller en grupp som ska umgås. 

Ni kan bestämma ert schema helt själva, laga mat och handla in utan att behöva gå ut och äta.

Ni kan för exempelvis spendera eftermiddagen och kvällen i trädgården och grilla om det är skönt väder. Spela spel tillsammans och njuta av sällskapet. Ni kan upptäcka nya badplatser i området på dagarna och gå på olika upptäcktsfärder.

Om ni skulle bli mer nyfikna på området så kan ni se resten av våra sommarstugor och semesterboenden i Västra Götaland här!

Hyra stuga Falköping

Hyr en semesterbostad i Falköping

Om du är intresserad fågelliv så har du säkert hört talas om Hornborgasjön. Det är en plats dit varje år, en stor mängd med tranor kommer och besöker.

Flera tusen tranor kommer både under våren och sedan tillbaka under hösten. Det är en mäktig upplevelse och den har blivit internationellt känd för de många tranor som finns i området under dessa tider.

Är du nyfiken på att cykla och vandra? Många gillar att cykla eller vandra och fler gör det under sin semester. Fördelarna är många med allt du får se och uppleva av landskapet på cykel eller när du vandrar.

Du kommer bland annat till Hornborgasjön om du gillar att vandra och beger dig ut på Pilgrimsleden mellan Falköping och Varnhem.

Leden är 44 kilometer lång och är en lätt till medelsvår utmaning. Den har flera naturliga stopp på vägen och är enkel att planera. Ni kan ta er runt med hjälp av lokaltrafiken som ligger tätt på leden om det skulle behövas. Gör det tillsammans med vänner och få lite extra motion på köpet!

Varför hyra en stuga i Falköping med NOVASOL?

Vi erbjuder flera semesterboenden i området kring Falköping och över nästan hela Sverige.

Vi besöker varje enskild semesterbostad och går igenom den innan vi tar in den i vårt sortiment, vilket bidrar till att skapa trygghet hos våra kunder.

På NOVASOL tror vi att god och säker service är nyckeln till oförglömliga semesterupplevelser. Det är därför vi är med dig på hela resan - både före, under och efter - så att du alltid är i säkra händer när du hyr ditt semesterboende i Falköping genom NOVASOL.

När ni har bestämt er för att hyra semesterboende i Falköping med omnejd kan ni enkelt göra er bokning på vår hemsida eller via telefon.

Välkommen att hyra stuga i Falköping!