search

Stugor i Alingsås

Välkommen att hyra stuga i Alingsås för att uppleva stadens utbud av natur och aktiviteter

Alingås är en pärla av shopping, natur och sevärdheter! Vi hjälper dig att hyra stuga i Alingsås med omnejd, så att du kan vara flexibel och besöka den vackra staden när du själv vill. Alingsås erbjuder pittoreska små affärer, fantastiskt fiske och härliga naturupplevelser och det ligger nära Göteborg så att du kan göra utflykter till skärgården och hamnen eller njuta av nattlivet. Gör en sökning redan nu för att se våra stugor i Alingsås.

Naturnära med goda fiskemöjligheter

Från någon av våra stugor i Alingsås har du nära till vatten, skog och mark och dina fiskedrömmar kan gå i uppfyllelse. Flera av stugorna du kan hyra här erbjuder möjligheten till egen båt med eller utan motor och är på så sätt perfekta för sportfiskaren, i omgivningen kan du fånga grov gädda, vackra abborrar, men även öring och sik kan lura under ytan. Det finns möjligheter till trolling, flugfiske, isfiske och klassiskt spinfiske, helt beroende på vad du föredrar. Kom samtidigt ihåg att kontrollera vilka fiskeregler som gäller innan du kastar ut.

Omgivningen runt Göteborg har även fina historiska sevärdheter som du lätt når genom att hyra stuga i Alingsås. Gräfsnäs slottsruin och den vackra parkanläggningen som anlagts runt den är alltid värda ett besök, det är mycket rofyllt att vandra på slottsmarkerna och känna historiens vingslag över denna mäktiga ruin. I området hittar du även Alingsås Dock- och Nallemuseum, där du kan beundra allehanda dockor, mjukisdjur och nallar. En av de många vackra byggnader som finns runt om Alingsås är Nolhaga slott som har en magnifik park och många aktiviteter för både stora och små, som du enkelt når från någon av våra stugor i Alingsås.

Hyr en kanot, vandra eller cykla och utforska den vackra naturen kring Alingsås, kämpa uppför backar och genom skog och fika på någon vacker strand eller njut av utsikten från någon bergshäll. Det är många äventyr runt knuten, du når de bekvämt genom att hyra stuga i Alingsås.

Stugförmedling i Alingsås och Västergötland

Vi på NOVASOL har länge haft stuguthyrning i Sverige och du hyr tryggt och säkert genom oss. Vi har ett brett utbud av stugor i Västra Götaland och vi hjälper dig gärna att hitta rätt stuga för just dig. Gör en sökning för att se vårt utbud. Du kan boka din stuga i Alingsås med omnejd direkt på vår hemsida eller genom att ringa till oss.