search

Hyra stuga i Skåne

Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Skåne

Att hyra stuga i Skåne och på Österlen är en bra start för en härlig semester! Kom och upplev soliga stränder, gula rapsfält, gröna skogar eller kanske storstadspulsen i Malmö. Här finns också spännande vattenvägar att paddla längs och några av Sveriges bästa fiskevatten. Kusten längs Skåne är fyrahundra kilometer lång och består ofta av bländvita sandstränder.

För att boka boende i Skåne är du välkommen till oss på NOVASOL. Vi har ett stort utbud av privat ägda stugor och semesterlägenheter i Skåne för uthyrning. Samtliga semesterbostäder i vårt sortiment har besökts av vår egen lokala personal i Skåne innan uthyrningen börjar. Vi har också ett eget lokalkontor på plats i Ystad som du är välkommen att besöka.

Dessutom ingår vårt Trygghetspaket automatiskt och kostnadsfritt när du bokar ditt boende direkt hos oss. I Trygghetspaketet ingår bland annat bästa pris-garanti och avbeställningsskydd. Läs gärna mer i våra Hyresvillkor. 

Vi önskar dig en riktigt härlig semester i en av våra stugor i Skåne!

Stugor för semester i vackra Skåne

Ett landskap med stora möjligheter

Även om Skåne till ytan är relativt litet är det fyllt av stora upplevelser. Det är bara att välja om man vill ta del av det genuint svenska eller det kontinentala. 

För många är Skåne kulturens och konstens förlovade landskap. Här finns bildkonstnärer, skulptörer och konsthantverkare, flera av dem världsberömda men även duktiga amatörer. Varje år under påsken äger den berömda Konstrundan rum på Österlen.

Besök Ystad i Skåne

Hyra stuga på Österlen - semester i härlig atmosfär

För många som vill hyra stuga i Skåne lockar atmosfären och upplevelserna på Österlen. För dig som väljer att hyra stuga på Österlen finns också intressanta utflyktsmål och sevärdheter. Exempel på vad du kan uppleva här är: 

  • Ale stenar – vid Kåseberga ligger Sveriges största skeppssättning som dagligen lockar stora mängder av besökare under säsong.
  • Glimmingehus – den bäst bevarade medeltida borgen i Norden. 
  • Stenshuvud – Nationalparken med den 97 meter höga utsiktsplatsen där du njuter av panoramautsikt över havet.
  • Brösarps backar – det fanstastiska landskapet och vyerna är närmast sinnebilden av Österlen.
  • Kivik - med sin speciella marknad och äppelmusterier. 

Överallt finns också museer, gamla, välbevarade slott och herresäten och många av dem är öppna för visning. Österlen är väl värt sitt besök – inte bara under sommaren.

Sevärdheten Ale stenar i Skåne

Gott om besöksmål

Sveriges keramikbygd ligger i nordvästra Skåne, med Höganäs Keramik som det mest kända. Barnen skall ju också ha sitt – en tur till Skånes djurpark i Höör blir säkert populärt.

Ta gärna en båttur till den vackra ön Ven och besök Tycho Brahes Museum. Sofiero slott, Helsingborg ’Sundets Pärla’ och tennismetropolen Båstad är också platser som man absolut ska besöka. Besök Malmö, som har utmärkt shopping, en mängd restauranger och möjlighet att över dagen ta tåget över till Köpenhamn. 

Och glöm inte golfbagen – om du ska hyra stuga i Skåne är det aldrig långt till en golfbana. I Skåne finns över 60 golfbanor däribland Barsebäck, Falsterbo och Ljunghusen.

Österlen vid havet i Skåne

Vad ska ditt boende i Skåne ha?

Då vi har ett mycket stort utbud av stugor i Skåne kan det nästan vara lite svårt att välja ibland. Därför finns vår filtreringsfunktion till hjälp. Med hjälp av den kan du klicka i det som är viktigast för dig vilket gör det lättare att välja. 

Ett tips är att börja med att fylla i de datum du önskar boka. Då visas enbart boende i Skåne som är lediga under den perioden. Välj därefter ditt resesällskap förutsatt att ni vill bo i samma semesterhus allihop. Kanske är ni många personer / ett större sällskap som reser tillsammans. Eller så reser ni med hund och vill ha en stuga i Skåne som har husdjur tillåtet.

När detta är klar kan du göra dina övriga val. Du kan filtrera på avstånd till bland annat vatten om det är viktigt för dig att bo nära havet, eller vill ha närhet till fiske under Skånesemestern. Eller så vill du helt enkelt ha vissa bekvämligheter som till exempel tvättmaskin, diskmaskin och wifi.

Vill du hyra stuga billigt kan du sätta maxgräns för hyran under den önskade perioden. Vill du istället lyxa till det så välj ett semesterboende med egen pool och/eller jacuzzi. Hos oss på NOVASOL kan du hyra hus med pool både inomhus och utomhus. Men kom ihåg – de är populära och först till kvarn gäller!

Stuga i Skåne att hyra

Stugförmedling i Skåne med onlinebokning

Ja, bland våra stugor i Sverige är det många som lockas av denna region. Samtliga stugor i Skåne som vi hyr ut har besökts av behöriga medarbetare innan de tagits in i sortimentet. Detta är vad vi kallar för kvalitetssäkrad stugförmedling.

Du kan söka samt boka stugor dit du vill resa här på vår hemsida. Självklart är du även välkommen att ringa till oss om du har frågor. Du bokar tryggt i vetskap om att vi har arbetat med stuguthyrning sedan 1968. Som utgångspunkt för en lyckad semester - välkommen att hyra stuga i Skåne!