search
S
| Editor
(First published: )

Hyra stuga i Skåne

Välkommen till NOVASOL och våra stugor i Skåne

Att hyra stuga i Skåne och på Österlen är en bra start för en härlig semester! Kom och upplev soliga stränder, gula rapsfält, gröna skogar eller kanske storstadspulsen i Malmö. Här finns också spännande vattenvägar att paddla längs och några av Sveriges bästa fiskevatten. Kusten längs Skåne är fyrahundra kilometer lång och består ofta av bländvita sandstränder.

Stugor för semester i vackra Skåne

Ett landskap med stora möjligheter

Även om Skåne till ytan är relativt litet är det fyllt av stora upplevelser. Det är bara att välja om man vill ta del av det genuint svenska eller det kontinentala. Vi har gott om semesterhus och stugor i Skåne!

För många är Skåne kulturens och konstens förlovade landskap. Här finns bildkonstnärer, skulptörer och konsthantverkare, flera av dem världsberömda men även duktiga amatörer. Varje år under påsken äger den berömda Konstrundan rum på Österlen.

Hyra stuga på Österlen - semester i härlig atmosfär

För många som vill hyra stuga i södra Sverige är Skåne och Österlen det som lockar mest. För dig som väljer att hyra stuga på Österlen finns också intressanta utflyktsmål och sevärdheter såsom Ale stenar, Glimmingehus, nationalparken Stenshuvud, Brösarps backar. Kivik med sin speciella marknad och äppelmusterier. Överallt finns museer, gamla, välbevarade slott och herresäten och många av dem är öppna för visning.

Sveriges keramikbygd ligger i nordvästra Skåne, med Höganäs Keramik som det mest kända. Barnen skall ju också ha sitt – en tur till Skånes djurpark i Höör blir säkert populärt.

Ta gärna en båttur till den vackra ön Ven och besök Tycho Brahes Museum. Sofiero slott, Helsingborg ’Sundets Pärla’ och tennismetropolen Båstad är också platser som man absolut ska besöka. Besök Malmö, som har utmärkt shopping, en mängd restauranger och möjlighet att över dagen ta tåget över till Köpenhamn. Och glöm inte golfbagen – om du ska hyra stuga i Skåne är det aldrig långt till en golfbana.

Sevärdheten Ale stenar i Skåne

Stugförmedling med onlinebokning

Ja, bland våra stugor i Sverige är det många som lockas av denna region. Samtliga stugor i Skåne som vi hyr ut har inspekterats av behöriga medarbetare innan de tagits in i sortimentet. Du kan söka samt boka stugor dit du vill resa här på vår hemsida men du är även välkommen att ringa till oss om du har frågor. Du bokar tryggt i vetskap om att vi har arbetat i branschen sedan 1968. Som utgångspunkt för en lyckad semester - välkommen att hyra stuga i Skåne!