search

Stugor i Markaryd

Hyr stuga i Markaryd för nästa semester i Småland

Att hyra stuga i Markaryd ger dig det bästa av två naturvärldar där det ligger mellan det öppna odlingslandskapet och de djupa skogarna i Kronoberg. Från våra stugor i Markaryd har du bekväma avstånd till shopping, fritidsaktiviteter, natur och såklart kultur.

Stugor för uthyrning i Markaryd, Småland

Djur, natur och aktiviteter

Markaryd har något att erbjuda för både stora och små besökare. Besök någon av de vackra gallerior och museer som finns i Markaryd med omnejd, lev dig in i svunna tider eller beundra moderna konstverk. Det finns fina badanläggningar alldeles nära staden och fina sjöar att svalka dig i under varma sommardagar.

Många av våra stugor i Markaryd ligger precis vid sjö och vatten och erbjuder dig på så sätt avkoppling på verandan och bad och skoj i vattnet. Genom att hyra stuga i Markaryd får du ofta tillgång till egen båt som står till ditt förfogande för lugna utflykter eller fartfulla fiskeäventyr. Det finns mycket fiskevatten att utforska här, både stillastående sjöar och tjärn och efter en lång dag i naturen kan du sedan slappna av med en god måltid på uteplatsen, kanske med fisk du fångat alldeles innan. Att hyra stuga i Markaryd för din semester ger dig alla möjligheter att göra din semester till en succé, helt efter dina önskemål. Om du planerar att fiska under din semester i Markaryd så kom ihåg att kontrollera vilka regler som gäller för respektive fiskevatten.

Det finns gott vandringsleder och du kan hyra kanot och uppleva naturen, men du kan även gå på guidad älgsafari och uppleva dessa vackra djur alldeles nära inpå. Beundra deras mäktiga storlek och hans graciösa rörelser, utan tvekan är älgen skogens kung! Passa på att uppleva detta och mycket mer från en av våra stugor i Markaryd.

Stuguthyrning i Markaryd med bokning online

Välkommen att hyra stuga i Markaryd genom oss, vi på NOVASOL har lång erfarenhet och kan erbjuda dig trygghet, säkerhet och kvalitet. Vi har länge sysslat med stugförmedling i Småland och har under åren utökat vårt utbud till att omfatta större delen av Sverige och mycket av Europa. Kontakta oss gärna när du söker stugor i Sverige att hyra eller har varmare semestermål i sikte, vi har något för alla smaker.