search

Stugor i Kalmar att hyra

Semesterupplevelser året om med en stuga i Kalmar

Sommartid i Kalmar betyder sol och bad. Att hyra stuga i Kalmar är ett utmärkt sätt att njuta av sommaren! Här har du närhet till fina badstränder längst kusten i Kalmar sund men också närhet till insjöbad och attraktioner.

På NOVASOL erbjuder vi ett stort och varierat utbud av kvalitetssäkrade stugor i Kalmar län som kan bokas direkt online. Du kan enkelt finna ett boende som passar just dig genom att använda funktionen för filtrering. Du bokar sedan tryggt i vetskap om att vi besökt varje boende innan det tagits in i sortimentet. Välkommen!

Utsikt från ett boende i Kalmar

Bra utbud av nöjen och aktiviteter

Om du väljer att hyra stuga här under sommaren så möts du av ett stort utbud av nöjen och aktiviteter, mycket i din direkta närhet. Det finns många fina restauranger, caféer och uteställen, butiker och annan service. I Kalmar hittar ni historiska sevärdheter såsom Kalmar Slott, ett väl bevarat slott från renässansen. Här finns också flera andra spår av historien såsom borgruiner, domkyrka från 1600-talet samt skeppssättningar och runstenar. Dessa och många fler sevärdheter hittar du bekvämt från någon av våra stugor i Kalmar, liksom mycket bra shopping och aktiviteter för både stora och små.

Staden erbjuder också ett stort utbud av konst- och kulturliv. Allt ifrån konstmuseum till flertalet gallerier, teater, biosalonger och scener för olika slags musik. Kalmar är en välbevarad gammal stad och stora delar av centrum är den ursprungliga bebyggelsen från 1600-talet. En stor del av den tidigare stadsmuren finns också bevarad och den utgör ett vackert promenadstråk längst staden. Passa på att utforska alla små pärlor genom att hyra stuga i Kalmar till din semester!

Du hittar också härliga Värsnäs med natur- och strövområden samt löpar- och skidspår i närheten av våra stugor i Kalmar, det är fritt fram för både motion och avkoppling, beroende på vad du vill göra på din semester. Bara på andra sidan ölandsbron hittar du Ölands djur- och nöjespark, ta en utflykt hit, du blir inte besviken. Är du golfintresserad så finns natursköna Kalmar Golfbana endast ett par km från centrum. Det finns goda möjligheter även till mycket bra fiske, många av våra stugor i området erbjuder dessutom egen båt.

Stuga att hyra i Kalmar

Välkommen till oss för din nästa stugsemester

Hos oss på NOVASOL kan du tryggt hyra stuga för semestern. Vår långa erfarenhet av stugförmedling vilket gör att vi kan erbjuda god kvalitet och säkerhet. Passa på att hyra någon av våra stugor i Småland eller övriga Sverige. Vi kan hjälpa dig att hitta semesterboende även i stora delar av Europa. 

Är det just ett boende i Kalmar du söker, är du välkommen att se vårt utbud här på hemsidan. Du kan filtrera för att lättare hitta fram till det boende som just du vill ha. Kanske ska det ligga nära havet? Eller varför inte ha bekvämligheter såsom tvätt- eller diskmaskin? Gör valen för att få fram just ditt nästa boende.

Välkommen att boka ditt boende i Kalmar hos oss på NOVASOL!