search

Stugor i Mönsterås

Få en härlig semester - hyr stuga i Mönsterås

Mönsterås fina läge vid östersjön och dess pittoreska gator och byggnader gör denna lilla stad till en trevlig semesterdestination för stora och små. Genom att hyra stuga i Mönsterås kommer du nära både samhälle och landsbygd och kan själv välja vad just du vill uppleva av mångfalden som finns här.

Utforska Sveriges östkust

När du hyr boende i Mönsterås och en av våra stugor i området har du närhet till fina badstränder längst kusten i Kalmar sund. Ni bor också nära till sjöar där ni tillsammans kan njuta av din och familjens ledighet. I Mönsterås hittar ni historiska sevärdheter såsom Kronobäcks klosterruin vilken har en historia att berätta ända sedan medeltiden och flera andra, alldeles i närheten till våra stugor i Mönsterås.

Ta en tur längs Mönsterås kustväg som sammanbinder pittoreska Pataholm, natursköna Timmernabben och Mönsterås. Detta är en vacker väg där man får njuta av underbar utsikt och natur. Passa på att besöka Astrid Lindgrens värld med miljöer och aktiviteter hämtade från Astrid Lindgrens böcker, bara 1 timmes bilfärd från Mönsterås.

Är du golfintresserad så finns natursköna Kalmar Golfbana söder ut och Oskarshamn GK norr ut. Även vandrings- och cykelleder samt kanotuthyrning ger möjlighet till såväl avkoppling som motion under din semester i någon av våra vackra stugor i Mönsterås. Några kilometer ut från samhället hittar man Oknö med sin vackra natur och sköna bad. Här kan man också besöka sommaröppna restauranger.

Omgivningarna erbjuder också ett bra fiske. Både längs kusten men också i Emån och i insjöar, det finns mycket goda förutsättningar för verkligt oförglömliga fiskeäventyr. Genom att hyra stuga i Mönsterås får du ofta tillgång till egen båt och ännu bättre chanser att utmana den grova bräckvattensgäddan och många andra arter. Vid en sökning här på vår hemsida kan du välja om du vill att båt ska ingå. Om du vill fiska så välj gärna någon av våra stugor som är fiskehus men kom ihåg att kontrollera vilka regler som gäller för fiske i respektive fiskevatten.

Stuguthyrning i Mönsterås och Småland

Vi på NOVASOL har lång erfarenhet av stugförmedling och har ett brett utbud av stugor i Småland. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt stuga för din semester. 

Vi har mängder av alternativ för dig som är intresserad av att hyra boende i Mönsterås med omnejd.

Vi har en omfattande stuguthyrning i Småland och kan erbjuda något för de flesta smaker. Oavsett om det är en stuga nära sjö du söker eller om du vill semestra med hund. Välkommen till NOVASOL för att hyra stuga i Mönsterås!