search

Stugor i Lagan för uthyrning

Passa på att hyra stuga i Lagan och kom nära Småland

NOVASOLhar ett stort utbud av fina stugor i Lagan med omnejd som ligger i Smålands Sjörike. Lagan är en tätort i Ljungby kommun i Kronobergslän och kyrkby i Berga socken. Här är ett semesterparadis fullt av vacker natur. Välkommen att hyra stuga i Lagan för din nästa semester, du blir inte besviken!

Sjötätt och aktivitetsnära

Området runt Lagan hyser många fina sjöar såsom Bolmen, Flåren och Furen där du har utmärkta möjligheter att njuta av en oförglömlig semester. Här erbjuds du ett fantastiskt fiske efter såväl grova gäddor som vackra abborrar. I flera av sjöarna finns dessutom gös, en stark fisk som är en upplevelse att fånga. Många av våra stugor i Lagan erbjuder egen båt så att ditt fiske får bästa chanser att lyckas. Du hittar också många fina badmöjligheter i sjöarna här, både vid anlagda badplatser och naturliga klippor och stränder som bjuder in till bad och skoj. Det natursköna området ger mycket bra möjligheter även till motion. Här kan du vandra, cykla eller paddla och det finns slingor och leder för både nybörjaren och den vane naturnjutaren. Bergaslingan, Bergastigen och Bergarundan erbjuder fina promenadleder utmed ån Lagan och genom samhället.

Ofta sjönära med en stuga i Lagan

Servicekontor på plats

I Lagans samhälle finns restaurang, livsmedels- och fiskeaffär, bank och bensinstation. Uppe vid Laganland som ligger precis utmed E4:an 10 km norr om Ljungby finns turistbyrå där ni kan köpa souvenirer. Här finns även NOVASOLs servicekontor. Från våra stugor i Lagan är det trevligt att ta en utflykt till Laganlands Älgpark, här har du garantin att se älg och även mata dem. Om du vill hitta på något med barnen är Buslandet en trevlig aktivitet. För de som är golfintresserade finns Lagans Golfklubb precis intill där man också har fina längdåkningsspår vintertid. Vi hjälper dig gärna att hyra stuga i Lagan, vi har ett stort utbud och kan erbjuda just ditt drömboende.

Uthyrning av stugor i Lagan

Vi på NOVASOL har hållt på med stugförmedling i Sverige i många år och är Sveriges största stugförmedling. Här på vår hemsida hittar du många stugor i Södra Sverige med direktbokning online. Om du önskar hyra stuga i Småland så bokar du tryggt i vetskapen om att alla stugor har inspekterats av våra representanter. Hjärtligt välkommen att hyra stuga i Lagan!