search

Stugor i Jönköping

Välkommen att hyra stuga i Jönköping med omnejd och njut av semestern i norra Småland

I någon av våra stugor i Jönköping bor du i ett fantastiskt vackert landskap, nära till sjö och natur men samtidigt nära till shopping, caféer och sevärdheter. Jönköping är en gammal stad med anor, det nämns i skrift redan 1278.

Stugor i eller nära till Jönköping

Stillhet och stadsliv

Genom att hyra stuga i Jönköping har du möjligheten att koppla av och njuta av stillheten men samtidigt kan du uppleva både fartfyllda äventyr och härlig motion. Det finns många vandringsleder för både vana motionärer och nybörjare. Hela det magnifika området kring Vättern bjuder till naturupplevelser du sällan glömmer och du kan uppleva det med cykel, till fots eller till och med från vattnet. Även vintertid finns mycket att göra från någon av våra stugor i Jönköping, varför inte ta en utflykt till skidbacken eller testa att promenera över snövita myrar?

När du hyr en av våra stugor i Jönköping finns en uppsjö av härliga upplevelser att välja emellan, du kan åka vattenskidor, bowla, spela golf eller klättra och mycket mer. Vättern bjuder även till ett fiske av världsklass, här har många drömmar blivit sanna. I de klara, djupa vattnen finns verkligt stor gädda, lax och annan ädelfisk och många andra arter, som kan bjuda dig till oförglömliga upplevelser. Genom att hyra stuga i Jönköping hos oss får du ofta tillgång till egen båt med eller utan motor, så att du på dina villkor kan njuta av friheten. Kontrollera dock innan du börjar fiska, vilka regler som gäller för fiske i det vatten du vill kasta ut i. Efter en lång dag i naturen eller stadens shopping är det underbart att koppla av i kvällssolen i lugn och ro vid någon av våra stugor i Jönköping.

Boka din stuga hos NOVASOL

Hos oss på NOVASOL kan du hyra semesterboende i Småland för din semester. Vi har lång erfarenhet och kan hjälpa dig att stuguthyrning i Småland, övriga landet och till och med stora delar av Europa. Vi har utvecklat ett säkert system för att få så bra kvalitet och trygghet och du kan boka direkt online. Självklart är du också mer än välkommen att kontakta oss när du vill hyra stuga i Jönköping med omnejd, så hjälper vi dig att hitta just din nästa stuga för semestern.