search

Semesterhus i Gaiole in Chianti

Semestra i det gröna hjärtat av Toscana

Chianti är känt för sin vackra natur full av olivlundar och vinodlingar, och utgör ett nödvändigt stopp för dig som gillar goda viner. Gaiole in Chianti omges av unika och antika byar, borgar och slott och liksom i hela Toscana, flera imponerande torn.

Med ett av våra semesterhus i Gaiole in Chianti får du tillgång till hela området och kan uppleva den långsamma, traditionella livsstilen precis som lokalbefolkningen. Avkoppling utöver det vanliga med god mat, spännande utflykter och en oförglömlig semester väntar dig som vill hyra hus i Chianti.

Härliga Gaiole in Chianti i Toscana

Upptäck Italiens kultur- och konstarv alldeles runt knuten

Bland de byar som är typiska för den toskanska traditionen, såsom Lecchi, San Sano och Poggio San Paolo, slott som Monteluco och Tornano, och församlingar och kloster kopplade till namnen på viktiga familjer i Toscanas historia, är det omgivande området verkligen idealiskt för dig som älskar konst och arkitektur.

Med ett boende i Gaiole del Chianti har du nära till affärer och butiker, gårdar och kulinarisk kultur. Bland annat hittar du keramiska föremål, tyger och föremål som gjorts som äkta hantverk, precis som förr i tiden.

På samma sätt följer även hantverkarna och mat- och vinproducenterna traditionella jordbruks- och hantverksmetoder. I närheten av Gaiole har Baron Bettino Ricasoli utarbetat vinprocessen som betecknas som Chianti Classico. Kort sagt, för älskare av gott vin och gastronomi, är Gaiole in Chianti en otroligt givande destination. Våra boenden i Toscana passar perfekt för att berika din semester med äventyr och smakprovningar och all komfort du kan önska dig. Ofta har våra hus i Toscana också egen pool.

Ett boende i Gaiole in Chianti i Toscana med pool

Boka ditt boende i Gaiole in Chianti i Toscana

Vill du hyra hus i Toscana för nästa semester? Då har du hittat helt rätt hos oss på NOVASOL.Hos oss kan du hitta ditt drömhus, härliga semesterlägenheter eller stugor i nästan hela Europa och med över 50 års erfarenhet av semesterbostäder, hus som stugor och lägenheter kan du känna dig trygg med att hyra hos oss.  

Våra semesterhus i Italien är många och vi är säkra på att vi har något för dig. Om du föredrar att bo i staden eller på landet, i en traditionell bondgård och i en modern lägenhet, hos NOVASOL hittar du något för alla. Våra kvalitetssäkrade hus finns av alla storlekar, stilar och prisklasser. Bland våra semesterhus och semesterlägenheter i Toscana hittar du vackra villor, ståtliga herrgårdar och traditionella lantbostäder, men också lägenheter för alla smaker.

Bokningen är enkel: du behöver bara ställa in sökfiltret som du vill och efter dina behov och söka ditt drömboende själv, bokningen är enkel och smidig. Du är självklart alltid välkommen att ringa oss om du skulle ha några frågor, eller så kan du hyra hus i Gaiole in Chianti direkt på vår hemsida. Enkelt, tryggt och säkert.

Se alla våra regioner

Se alla våra områden

Se all inspiration