Semesterhus i Castelfiorentino

NOVASOL hälsar dig välkommen till Castelfiorentino där du kan bo i ett av våra lokala sommarhus i ett av de vackraste områdena i Italien - Toscana. På återseende i Castelfiorentino!

I Castelfiorentino i Florensprovinsen kan du fira en härlig semester på äkta toscanskt sätt och komma nära lokalbefolkningen. Många arbetar i Florens som ligger cirka 40 kilometer nordöst om Castelfiorentino och som snabbt kan nås med tåget.

NOVASOL har semesterhus som passar alla olika smaker och budget, spridda över hela Italien och här i Toscana hittar du oss bland annat i Castelfiorentino. Var du vill bo och hur länge bestämmer du helt själv. Via sökkriterierna kan du snabbt hitta ett utbud av semesterbostäder som lever upp till dina önskemål. Sen är det 'bara' att välja.

Med ett semesterhus i Florens, och du t.ex. i Castelfiorentino, har du säkrat en riktigt bra utgångspunkt för massor av härliga upplevelser i den otroligt vackra Toscanaregionen. Ta tåget till Florens och njut av den historiska stadskärnan som står på UNESCOs världskulturarvslista. Vackra toscanska städer som Siena, Lucca och Pisa är var och en verkligen värda ett besök.

Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen under den italienska himmeln. Klicka dig redan idag genom alla våra alternativ av semesterhus i Toscana.

Ferien in Florenz

Populära semesterhus i Castelfiorentino

Loading...

Semesterhus med pool i Castelfiorentino

Loading...