Hyra hus i Gambassi Terme

Gambassi Terme i Toscana som ligger mellan Volterra och Florens, har alltid varit genomrest område. Etruskiska, romerska och medeltida resenärer, inte minst pilgrimer längs Via Francigena, har njutit av Gambassi Termes gästfrihet. Passa på att upptäcka detta vackra område du också, med ett boende i Toscana hos NOVASOL.

Många gravar och andra etruskiska och romerska kvarlämningar vittnar om områdets inflytande genom historien, t.ex. på den arkeologiska platsen Poggio all'Aglione. De arkeologiska fynden finns att beskåda till exempel i det civila palatset och i arkeologiska museet i San Miniato.

Många av våra semesterhus i Gambassi Terme ligger bara ett stenkast från centrum och nära många av de intressanta sevärdheterna och turistcentra. Perfekt så att du snabbt och enkelt kan planera din semester eller spontant gå på äventyr.

Många av våra semesterhus i Toscana är utrustade med egen pool, så att en badsemester blir möjlig trots att området ligger en bit in i inlandet. Härliga terrasser med spektakulär utsikt, stilfulla villor eller traditionella hus.

hyra hus i Gambassi Terme med pool hos NOVASOL

Populära semesterhus i Gambassi Terme

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Gambassi Terme

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Gambassi Terme

Loading...

Gambassi 'Terme', ett spa-område av klass

Gambassi Terme har inte fått sitt namn helt slumpmässigt. I själva verket finns här några av de vackraste Spa & Resorts och termiska bad i hela Toscana. De helande vattnen längs Via Francigena var kända redan under antiken.

Pilgrimerna besökte området för att ta del av avkoppling och läkning i detta vackra område, där du fortfarande kan uppleva samma naturkraft i det termiska badet i parkens grönska.

Gambassi Terme, ett underbart område i Toscana med ett semesterhus hos NOVASOL

Hyra hus i Gambassi Terme med NOVASOL

Våra semesterbostäder i Italien är många och vi är säkra på att vi har något för dig.

Oavsett om du föredrar att bo i staden eller på landet, i en traditionell bondgård eller i en modern lägenhet, hos NOVASOL hittar du något för alla.

Hos oss kan du hitta ditt drömboende bland härliga semesterlägenheter och stugor i nästan hela Europa. Med över 50 års erfarenhet av uthyrning av semesterbostäder, hus som stugor och lägenheter kan du känna dig trygg med att hyra hos oss.

Våra kvalitetssäkrade hus finns av alla storlekar, stilar och prisklasser. Bland våra semesterhus och semesterlägenheter i Toscana hittar du vackra villor, ståtliga herrgårdar och traditionella lantbostäder, men också lägenheter för alla smaker.

Du är självklart alltid välkommen att ringa oss om du skulle ha några frågor, eller så kan du boka ditt nästa semesterboende i Gambassi Terme direkt på vår hemsida. Enkelt, tryggt och säkert.