Semesterhus i Florens

Det är inte en slump att Florens är världsberömt - staden är fantastisk. Genom att hyra hus i Florens får du utforska stadens alla kyrkor, broar och konstskatter i din egen takt. NOVASOL har ett stort utbud av semesterhus i Italien till uthyrning vid Florens.

Florens är både en stad och en provins i vackra Toscana i centrala Italien. Staden är huvudorten inte bara för själva provinsen, utan hela regionen Toscana. Redan på medeltiden var den ett viktigt handels- och finanscentrum och uppfattas av många som ursprunget för den italienska renässansen. Stadens historiska centrum är uppsatt på UNESCOs världskulturarvslista så ska du hyra semesterhus i Florensprovinsen får du mycket att se.

Vy över Florens i Italien

Populära semesterhus i Florens

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Florens

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Florens

Loading...

Res tillbaka till renässansen i sommar

Alla som tänker hyra hus i Toscana borde besöka staden Florens. Här finns många spår efter den berömda Medici-familjen som enväldigt styrde staden under 1400-talet. Med ett semesterhus i Florens måste du passa på att se stadens vackra byggnader som den berömda bron Ponte Vecchio, den häpnadsväckande katedralen i marmor, njuta av utsikten från Giottos klocktorn och beundra stadens konstskatter i Palazzo Pitti.

Bor du i ett semesterhus i Florensprovinsen, måste du även passa på att få en pust av det ljuva livet. Besök det eleganta Gucci-museet, njut av utsökta rätter med vit tryffel och sippa på ett glas av det berömda vinet Chianti Classico.

Dröm dig bort med NOVASOLs härliga bostäder i Florens

Vill du hänföras av palatsen och all stadens skönhet är det en god idé att hyra hus i Florens till nästa semester. NOVASOL har många års erfarenhet av stugförmedling och har vackra bostäder att erbjuda om du vill hyra hus i Toscana. Här på hemsidan kan du se bilder av våra semesterbostäder i Florens och även läsa mer. För att hyra hus i Florens bokar du online eller kontaktar vår kundtjänst.

Alla våra semesterbostäder i Florensprovinsen är privatägda, vilket gör att våra semesterhus i Italien bär på en unik historia. Genom att hyra hus i Florens via oss kan du själv välja om du vill semestra i en enkelt inredd stuga eller tillbringa ledigheten som en italiensk godsherre i ett storslaget semesterhus i Florens med omnejd.