Semesterhus i Lazio

Välkommen att hyra semesterhus i Lazio! Genom att hyra semesterbostäder i Lazio via NOVASOL, får du och din familj en bra bas för en händelserik vistelse i Italien. Här nedan kan du läsa mer om vad det innebär att hyra hus i Lazio.

Lazio är en region i mellersta Italien belägen mellan bergskedjan Apenninerna och Tyrrenska havet. Den omfattar provinserna Roma, Frosinone, Latina, Rieti och Viterbo och det är även här man finner huvudstaden Rom. NOVASOL har många prisvärda semesterhus i Lazio att erbjuda.

Slott i Lazio, Italien

Populära semesterhus i Lazio

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Lazio

Loading...

Semesterhus med pool i Lazio

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Lazio

Loading...

En region med mycket att uppleva

Regionen Lazio, som förr i tiden hette Latium på grund av många latriner i området, är mer än bara namnet på ett känt fotbollslag. Det är även regionen som huserar landets huvudstad med alla dess konstskatter, rika historia och kolossala kulturarv. Alla vägar bär till Rom, säger man - och det går ännu snabbare om man väljer att hyra hus i Lazio.

Med ett semesterhus i Lazio får du en omväxlande vistelse. Förutom att uppleva Colosseum, Sixtinska kapellet och Fontana di Trevi, får du också chans till strandliv och naturupplevelser. Ska du hyra hus i Lazio kan du exempelvis njuta av den italienska solen på en av alla härliga stränder utanför Sperlonga. Tröttnar du på strandlivet, kan du vandra i den vackra nationalparken Circeo eller besöka den trollska parken vid Ninfa.

Det bekväma sättet att utforska Italien

Planerar du en resa till regionen Lazio är det en god idé att hyra hus under vistelsen. Alla våra semesterbostäder i Italien ägs av privatpersoner och det gör det möjligt att verkligen komma nära resmålet och kulturen. NOVASOL har många års erfarenhet av att hyra ut semesterbostäder i Lazio och vi har kunnig personal som kontrollerar alla semesterhus i Italien innan de tas in i sortimentet. Både din bokning och betalning går dessutom genom oss och du kan alltid kontakta oss om du har frågor. Sist men inte minst så ingår även vårt Trygghetspaket automatiskt i din bokning. Läs mer om detta i våra hyresvillkor. 

Genom att hyra hus i Italien får du det bästa av två världar. Med ett semesterhus i Lazio får du njuta av alla fördelar av att ha ett hus i ”Latium”, medan du slipper tråkigt underhållsarbete och är fri att semestra på en annan plats nästa år. Vill du hyra hus i Lazio, kan du göra det här på hemsidan eller över telefon. Välkommen!