Semesterbostäder i Rom

Drömmer du om att se Colosseum, Fontana di Trevi och ströva omkring i mysiga Trastevere? Då är du välkommen till oss för att hyra lägenhet i Rom! NOVASOL har ett stort utbud semesterbostäder i Italien på många spännande platser.

Rom är belägen i de centrala delarna av Italien i regionen Lazio. Alla bör besöka Rom minst en gång i livet, inte bara för att uppleva stadens fantastiska historia och mäktiga kulturarv, men även på grund av maten, färgerna och dofterna. Vill du se den italienska huvudstaden från sin bästa sida är det en bra idé att hyra lägenhet i Rom under vår eller tidig höst.

Colosseum - en av Roms sevärdheter

Populära semesterhus i Rom

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Rom

Loading...

Semesterhus med pool i Rom

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Rom

Loading...

Känn historiens vingslag i Rom

Med en semesterbostad i Rom får du utforska staden i din takt. Ät frukost på balkongen, promenera i den mysiga stadsdelen Trastevere och stanna till för att njuta av en god lunch vid en tvärgata ett stenkast från turiststråken. Rom är kompakt så det går bra att uppleva stora delar till fots.

Ska du hyra lägenhet i Rom finns några sevärdheter som du bara måste uppleva. Bland dem finns amfiteatern Colosseum, Peterskyrkan, Sixtinska kapellet, spanska trappan och Fontana di Trevi. Förutom de självklara attraktionerna finns mycket annat att se om du ska hyra en av NOVASOLs semesterbostäder i Rom.

Bor du i en av alla semesterbostäder i Rom kan du även ta chansen att åka en bit utanför staden. Passa på att se vackra villa Borghese och galleri Borghese med sin fina konstsamling eller det nutida konstmuseet i närheten. Med en semesterbostad i Lazio regionen kan du även åka till katakomberna som ligger utanför Rom eller ta en tur till kusten.

Ett bekvämt sätt att uppleva Rom

NOVASOL har många semesterbostäder i Italien - och det gäller även här i Lazio. Online kan du se alla våra semesterbostäder i Rom och via sökkriterierna kan du snabbt hitta den semesterbostad i Lazio som passar dig vad det gäller storlek, läge och pris. Att hyra lägenhet i Rom är ett bekvämt och prisvärt sätt att resa. Alla våra semesterbostäder i Rom har eget kök, många har även bekvämligheter som tvättmaskin. Välkommen till NOVASOL när du ska hyra semesterbostad i Rom!