Hyra hus i Veneto

Välkommen att boka boende i Veneto hos oss på NOVASOL för en härlig semester. Regionen Veneto ligger i nordöstra Italien och är mest känd för sina vackra städer Venedig och Verona. Men det finns betydligt mycket mer att upptäcka än så. Till exempel den omtalande Gardasjön, Alperna och nationalparken Dolomiti. Är ni ute efter skidsemester eller sol och bad? I Veneto finns goda förutsättningar för en trevlig semester oavsett vilken tid på året ni väljer att åka!  

Vi på NOVASOL har ett stort och varierande utbud av semesterbostäder och lägenheter i Veneto att välja bland. Till exempel har vi semesterbostäder som är husdjursvänliga. Passar perfekt för er som inte vill lämna er hund eller katt hemma under semestern. Eller lockar tillgång till pool under er semester? Vi erbjuder ett flertal semesterhus i Veneto med pool. Våra poolhus är väldigt eftertraktade och brukar bokas snabbt. Passa att hyra hus i Veneto redan idag!

Semesterhus med pool i Veneto

Populära semesterhus i Veneto

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Veneto

Loading...

Semesterhus med pool i Veneto

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Veneto

Loading...

Upptäck Venedig och Verona

Många förknippar kanske framförallt regionen Veneto med de berömda städerna Venedig och Verona. Det är inte så konstigt – städerna imponerar med fascinerande kultur, historia och arkitektur.  

När du bokar semesterboende i Veneto är ett måste att besöka den världskända staden Venedig. Här slås du av stadens skönhet och charm. Staden är byggt på en lagun vid det Adriatiska havet, vilket innebär att staden består av många kanaler. Här reser sig ståtliga hus i direkt anslutning till vattenkanalen och här ersätts bilar av båtar inklusive de berömda gondolerna. 

Venedig är en renässansstad i ordets rätta bemärkelse. Detta återspeglas i stadens vackra arkitektur och pampiga religiösa byggnader. För kulturfantasten är staden ett paradis som bjuder på massor av kulturella pärlor. När du ändå är Venedig så passa på att se stadens torg och marknadsplats – Piazza San Marco. Ett annat tips är att njuta av härliga utsikten från Rialtobron över Canal Grande

Annars är Venedig i sig en upplevelse. En promenad genom staden är därför det allra bästa sättet att upptäcka Venedig.

En annan populär stad är Verona och kanske mycket tack vare William Shakespeares. Det är nämligen i Verona som Shakespeares berömda pjäs Romeo och Julia utspelar sig i. Staden är också känt för sin vackra och välbevarade amfiteatern Arena di Verona som härstammar från romartiden. När du hyr hus i Veneto har du nära till att upptäcka vad Verona har att erbjuda. 

Det finns mycket att hitta på i Verona. Här finns otaliga sevärdheter och i varje vrå görs sig stadens historia sig påmind. Nedan finner du ett urval av sevärdheter som vi tycker att du ska passa på och se:

  • Porta Borsari

  • Julias balkong 

  • Veronakatedralen 

  • Palazzo maffei

  • San Zeno 

  • Ponte Scalilgero

Gondola i Venedig, Veneto

Veneto - vacker och varierande natur

Veneto är berömd för sin fantastiska och varierande natur. Här finner du de höga bergen som ligger i Dolomiterna till de mjuka kullarna som stegvis planas ut och tillslut möter kusten och Adriatiska havet. I regionen ringlar sig även många floder fram och bjuder på ett fantastiskt flodlandskap. Passa på och besök Po Vallet och Po Delta, ni blir inte besvikna! 

När du bokar boende i Veneto finns det längs med kustremsan många fina badplatser att besöka. Bland annat pärlor så som badorterna Lido di Venezia och Lido di Jesolo. Dessutom när du väljer att hyra semesterhus får du inte heller missa den vackra Gardasjön. Här kan ni välja att ta en båttur på sjön, upptäcka de mysiga städerna eller varför inte ta en cykeltur runt sjön. Vi har många semesterboenden vid Gardasjön i olika prisklasser för den önskar närhet till Gardasjön.

Vy över Verona, Veneto

Upplev Dolomiterna året runt

Landskapet omkring bergskedjan Dolomiterna kännetecknas av höga, karga bergstoppar, klippor och djupa dalar. Kombinationen av berg, klippor och skogsklädda dalar bjuder in till en fantastisk naturupplevelse. Förutom skön natur finns det massor av saker att hitta på i området året runt för alla åldrar. Under vintertid kan ni åka med hela familjen på skidsemester och det finns flera skidorter att välja bland. Sommaren bjuder in till andra slags aktiviteter. Till exempel finns det en mängd av vandringsleder och de alpina trädgårdarna ska vara något utöver det vanliga.

Gardasjön i Veneto, Italien

Ett tryggt sätt att semestra i Veneto

Vill du njuta av Venedig, dricka Prosecco och koppla av på stranden ska du hyra hus i Veneto via NOVASOL. Det enklaste sättet att hyra semesterhus i Veneto är att boka online eller över telefon. NOVASOL grundades under slutet av 60-talet och har många fina semesterbostäder i Veneto. Vi förmedlar privatägda semesterhus i Italien där du får möjlighet att uppleva lokalbefolkningens kultur.

Alla våra semesterhus i Italien besiktas regelbundet för att vi ska kunna säkerställa en hög standard på våra semesterbostäder i Veneto. Funderar du på att hyra hus i Italien i närheten av Venedig kan du alltid ställa dina frågor till vår svenska kundtjänst. Bokar du semesterhus i Veneto via oss, ingår ett trygghetspaket med bland annat ett avbeställningsskydd. Välkommen till NOVASOL och Veneto!

Dolomiterna i Italien