Hyra hus på Albarella

Varmt välkommen att hyra hus på Albarella, strax söder om Venedig för en semester utöver det vanliga! Albarella är speciellt på så många sätt att det är svårt att veta i vilken ände man ska börja. Det som kanske sticker ut mest är nog det faktum att ön är privatägd som inte alla har tillträde till. Kan det bli mer exklusivt än så?  

Ön är ett perfekt resmål för hela familjen och vi på NOVASOL erbjuder flera semesterhus på Albarella och lägenheter. Våra hus varierar i både storlek och pris och du har även möjlighet att hyra hus på Arbella med pool. För er som har husdjur finns många valmöjligheter. Till exempel kan du boka semesterbostad på Albarella med hund med inhägnad tomt, där hunden kan springa fritt. Innan ni åker ut till Albarella, kan ni till exempel ta några dagar i ett boende i Venedig.

Vy över Albarella

Populära semesterhus i Albarella

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Albarella

Loading...

Semesterhus med pool i Albarella

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Albarella

Loading...

Massor av aktiviteter i en avkopplande miljö

När du väljer att hyra hus på Albarella eller lägenhet har du alla förutsättningar för en lyckad semester. Här är fokus på att ha kul, röra sig och må bra! Ön erbjuder nämligen en mängd olika typer av aktiviteter för alla åldersgrupper. Självklart finns det utrymme för avkoppling med eller varför inte passa på och ägna tid till både och! 

Ön bjuder på aktiviteter för både stora och små och nedan listar vi de allra populäraste:  

  • Cykla runt ön på en sträcka på 10 km

  • Upptäck ön på hästryggen eller boka ridlektioner

  • Spela tennis och/eller golf 

  • Lär dig att segla 

  • Anmäl barnen till simskola 

  • Testa på att skjuta pilbåge

  • Dykning

Spela golf i Albarella under semestern

Omgiven av unik natur

När du bokar boende i Albarella har du möjlighet att uppleva fantastisk natur! Ön ligger söder om Venedig mitt i deltaområdet Po Delta. Po Delta är även ett skyddat naturreservat som är format som en labyrint. Ön är hem till otroligt många olika djur-och växtarter. På denna lilla yta finns det nämligen över 2 miljoner träd och 150 olika trädarter. Bland dem finns vit poppel som är även känd som ”Populus Alba” vilket har varit inspirationskällan till öns namn. 

På ön bor även många olika djurarter såsom dovhjorten och haren. Men framför allt trivs olika fågelarter och du kan bland annat få skåda fasaner, häger, hök och styltlöpare. Dessutom är ön även hem åt den nordligaste vilda flamingoflocken! Eftersom det finns många fåglar på ön erbjuds även fågelskådning vilket är ett måste när du besöker ön.

Albarella ligger i kommunen Rosolina som också är en omtyckt plats att spendera en semester. På NOVASOL, har vi flera alternativ för dig som vill hyra lägenhet i Rosolina.

Boka boende i Albarella direkt online idag!

En semester i Albarella är något för hela familjen eller för den som älskar aktiviteter och storslagen natur.  Albarella är givetvis bara en av alla de platser som vi erbjuder semesterbostäder i Veneto eller övriga Italien.

Passa på att boka ditt drömboende redan idag. Du kan antingen välja mellan att boka direkt på vår hemsida online eller kontakta oss på kundservice. Vi hjälper dig mer än gärna, så du får ut det bästa möjliga av din semester. Välkommen att hyra hus på Albarella eller lägenhet idag!