Semesterhus i Kampanien

Amalfikusten i Kampanien

Semesterhus i Kampanien

Hyr semesterhus i Kampanien och semestra som en italienare! Alla NOVASOLs semesterbostäder i Kampanien ägs av privatpersoner vilket gör att du får en inblick i lokalbefolkningens vardag och traditioner. Samtifigt så besöker vår egna italienska personal alla boenden innan de görs tillgängliga för uthyrning - detta som en säkerhet för dig som ska boka. Läs mer om vad som väntar i Kampanien här nedan.

Regionen Kampanien är belägen i sydvästra Italien och har underbara badorter, turkosfärgat hav och förtrollande natur. De vackra öarna Capri och Ischa är bra utflyktsmål för dig som ska hyra hus i Kampanien. Under vistelsen i ett semesterhus i Kampanien kan du även passa på att besöka de omtyckta städerna Amalfi och Neapel.

Populära semesterhus i Kampanien

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Kampanien

Loading...

Semesterhus med pool i Kampanien

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Kampanien

Loading...

Boende i natursköna omgivningar

Tänk att vakna upp i ett semesterhus i Italien, äta en god frukost på terrassen och njuta av utsikten över det turkosblå havet och de vackra citronodlingarna. Kanske väljer du att stanna hemma och koppla av vid poolen eller så vill du utforska regionen. Ska du hyra hus i Kampanien kommer du att upptäcka regionens sagolika natur med mysiga vikar och vulkansandstränder.

Har du hyrbil kan du passa på att ta en sväng till staden Amalfi som är så vacker att många väljer att gifta sig här. Genom att hyra hus i Kampanien får du också chansen att se de berömda städerna i regionen. Är det kultur och stadspuls du söker, kan du ta en tur till Neapel. Vill du känna historiens vingslag kan du besöka Pompeji.

Med ett semesterhus i Kampanien får du en fantastisk vistelse i Italien. Förutom sol och natur, kommer mat och dryck att spela en viktig roll. Alla NOVASOLs semesterbostäder i Kampanien är utrustade med eget kök så att du själv kan välja om du vill sno ihop en familjemiddag eller besöka någon av traktens restauranger. Njut av pasta med skaldjur, napolitansk pizza, buffelmozzarella och den traditionella citronlikören limoncello.

Hyr hus i Kampanien hos NOVASOL

Vill du också bo i ett semesterhus i Kampanien, kan du hyra hus i Italien här och nu. NOVASOL har förmedlat semesterbostäder sedan 60-talet och vi är stolta över vårt utbud av semesterhus i Italien vid vackra Kampanien. Här finner du boenden av olika typer där du både hittar mindre semesterlägenheter för semestrande par och större villor för den stora familjen. Har du frågor om att hyra hus i Kampanien kan du mejla eller ringa till vår kundtjänst. Välkommen att hyra hus i Kampanien hos oss på NOVASOL - vi önskar dig en trevlig och minnesrik semester i Italien!