Semesterbostäder i Neapel

Napoli i Italien

Semesterbostäder i Neapel

Upptäck pulserande Neapel med en av semesterlägenhet från NOVASOL! Med en semesterbostad i Neapel får du gott om tid att utforska spännande muséer, shoppa och njuta av den berömda pizzan.

Neapel räknas som Italiens tredje största stad och ligger i regionen Kampanien i västra Italien. Historiskt sett har Neapel varit ett kulturellt centrum och än i dag har staden ett rikt kulturutbud. Napoli anses även vara pizzans födelsestad. Ska du hyra lägenhet här under början av september får du inte missa pizzafestivalen som går av stapeln då.

Upplev kulturen i Neapel

Tillbringar du ledigheten i en av våra semesterbostäder i Neapel får du mycket att se och att göra. Genom att hyra lägenhet i Neapel får du möjlighet att se Italiens motsvarighet till Frankrikes slott Versailles, Palazzo Reale.

Palazzo Reale har 1 200 rum, en egen teater, ett museum och en storslagen barockträdgård med vackra skulpturer, vattenfall och fontäner. Palatset har använts som kuliss till olika filminspelningar som till exempel några av Star Wars-filmerna samt Dan Browns Änglar och Demoner.

Förutom det kungliga palatset rekommenderas en tur till den respektingivande fästningen Castello Nuovo, ett besök på konstmuséet Mueso di Capodimonte samt en föreställning på Teatro di San Carlo. Neapel är även ett Mekka för shoppingfantaster. Reser du med barn kommer de älska en dag på Neapels zoo eller en tur till nöjesfältet Edenlandia.

Boka boende för en semester i Neapel i Italien

Ett enkelt sätt att hyra lägenhet i Kampanien

Vill du se Palazzo Reale, kan du hyra boende i Neapel hos oss på NOVASOL. Vi har ett antal semesterbostäder för uthyrning i staden med omnejd som du kan boka online eller över telefon. Det finns många fördelar med att hyra lägenhet i Neapel via oss - du får semestra som en italienare, kan få hjälp av vår kunniga personal på plats och kan alltid ställa frågor till oss innan resan.

Det är enkelt och säkert att hyra semesterlägenheter i Italien via oss, alla våra semesterbostäder kvalitetssäkras av vår personal. Ska du hyra lägenhet i Kampanien, ingår även ett trygghetspaket med ett grundavbeställningsskydd. Välkommen till oss när du ska hyra lägenhet i Neapel!