Semesterhus i Furore

Turkosblått hav, lummig grönska och många utflyktsmöjligheter. Det är vad som väntar om du hyr semesterhus i Furore. Novasol är en av Sveriges största stugförmedlare med ett härligt utbud bostäder om du vill hyra hus i Furore.

Furore är en relativt okänd pärla längs den vackra Amalfikusten som är belägen i regionen Kampanien. Amalfikusten är ett populärt mål för bröllopsresor och vill du hyra hus på Amalfikusten, men slippa att trängas med andra så är ett semesterhus i Furore ett bra val.

Ferienhaus - Furore

Populära semesterhus i Furore

Loading...

Semester i vackra omgivningar

Vakna till ännu en solig dag i Italien! Ät frukost på terrassen, andas in havsdoften och gör upp planer inför dagen. Amalfikusten är späckad med mysiga små vikar som gömmer sig mellan de branta bergen och det finns många härliga ställen att bada på. Passa på att ta ett dopp i Furores fjord som är ett populärt vykortsmotiv.

Att hyra hus i Furore är också en bra utgångspunkt om du vill se dig omkring i Italien. Från Furore kan du ta dig till vackra Sorrento för att ta del av stadens historiska skatter, ta en tur till kulturmetropolen Neapel eller besöka de rika och berömdas ö, Capri. Passa även på att njuta av den berömda pizzan från Neapel, färska skaldjur och traditionella fiskrätter.

Boka din semesterbostad hos NOVASOL

Drömmer du om att hyra hus i Furore? Då kan du boka en av våra semesterbostäder i Furore. NOVASOL har funnits sedan 1960-talet och har hus och lägenheter i stora delar i Europa. Det gör att vi kan erbjuda ett härligt utbud av semesterbostäder om du till exempel vill hyra hus i Kampanien. Många av våra semesterbostäder i Furore har egen pool eller havsutsikt. Vissa semesterhus i Furore, välkomnar husdjur så du kan ta med familjens bäste vän på resan.

Det finns många fördelar med att hyra hus i Furore via NOVASOL. Här på hemsidan kan du enkelt hyra hus på Amalfikusten, annars kan du fråga vår kundtjänst om råd. Via NOVASOL kan du hyra hus i Kampanien i alla prisklasser och du kan även beställa slutstädning eller hyra sänglinnen. När du hyr semesterhus i Furore via oss, ingår även ett trygghetspaket.