Semesterhus i Ligurien

Ligurien är en region som är rik på natur och kultur. Hyr ett semesterhus i Ligurien och njut av en smakrik gastronomi. Ett semesterhus i Italien är nämligen en perfekt utgångspunkt för att utforska regionen Liguriens unika landskap och platser. Genom att hyra hus i Ligurien får du närhet till hav, berg och kultur men också nattliv, shopping och mycket mer.

Upplev Ligurien genom att hyra hus

Populära semesterhus i Ligurien

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Ligurien

Loading...

Semesterhus med pool i Ligurien

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Ligurien

Loading...

Ligurien - mycket att erbjuda

Kusten är rik på flora och fauna men passar också perfekt för dykning, segling eller för att paddla kanot. Ska du hyra hus i Ligurien erbjuds många möjligheter till fritidsaktiviteter såsom vandring, cykling eller bergsklättring. Det är inte bara under sommaren som det passar att hyra hus i Ligurien. Det milda klimatet gör att du även kan tillbringa en härlig tid i Ligurien under vintern.

Trots att Ligurien är en liten region kommer du att få många naturupplevelser om du tänker hyra hus i Italien i Ligurien. Sandstrand och klippor avlöser varandra längsmed kusten och med en av alla semesterbostäder i Ligurien, får du många tillfällen till strandsafari. Ska du hyra hus i Ligurien kan du uppleva klipporna och de undangömda vikarna på den östra sidan eller de härliga sandstränderna söder om Genova.

Doften av nyfångad fisk dominerar den pittoreska fiskebyn i nationalparken Cinque Terre och ljudet av mjuka vågor slår mot hamnen. I nationalparken är städerna Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola och Riomaggiore alla listade på UNESCOs världsarvslista. Med ett semesterhus i Ligurien får du gott om tid att vandra mellan de fem byarna i Cinque Terre och njuta av synen av de färgglada husen som klamrar sig fast vid bergen.

Ett mer personligt sätt att semestra på

Njut av fantastiska Ligurien genom att hyra hus i Italien. Låt en semesterbostad i Italien bli den perfekta basen för att utforska regionen. Då alla våra semesterhus i Ligurien är privatägda får du en genuin känsla för resmålet och samtidigt en bra variation i utbudet. För din säkerhets skull har vi kvalitetssäkrat alla semesterbostäder i Ligurien innan vi har tagit in dem i utbudet. Välkommen till oss på NOVASOL när du vill hyra semesterhus i Ligurien!