Hyra hus på Riviera di Levante

Genom att hyra hus på Riviera di Levante kan du uppleva den östra delen av den Italienska Rivieran. Riviera di Levante kallas ibland för österns Riviera, och ligger i regionen Ligurien.

Här finns ett vackert landskap, en 130 km lång kuststräcka och flera mysiga kuststäder att upptäcka på semestern. Den vackra kuststräckan Riviera di Levante sträcker sig från Genova till regionen Toscana. På västra delen av Rivieran hittar du Riviera di Ponente som löper från Geuna till den franska gränsen.

Kusten kännetecknas av små romantiska byar, grönskande kullar och branta berg. Ska du hyra hus i denna del av Ligurien får du närhet till den pulserande kulturstaden Genova, nationalparken Cinque Terre och den berömda seglarstaden Portofino. Det härliga kustklimatet gör Ligurien till mångas favoritresmål. Välkommen att boka ditt boende i Ligurien för att ta del av allting som österns Riviera har att erbjuda.

Semester vid havet på Riviera di Levante

Populära semesterhus i Riviera di Levante

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Riviera di Levante

Loading...

Semesterhus med pool i Riviera di Levante

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Riviera di Levante

Loading...

Romantiskt i Riviera di Levante

Att hyra hus eller lägenhet i Riviera di Levante är en mycket bra idé om ni ska semestra på tu man hand. De små stränderna i området är vackra, men få av dem är barnvänliga.

Här hittar du små klapperstenstränder, undangömda vikar och svårtillgängliga sandstränder. Med ett semesterhus i Riviera di Levante får du gott om tid att upptäcka alla kustens pärlor.

Semesterhus på Riviera di Levante med havsutsikt

Upptäck den vackra naturen

Riviera di Levante är ett väldigt kuperat område som främst består av dramatiska berg och klippor. Här kan du hitta flera vackra utsiktsplatser med panoramautsikt över havet. Det finns också några plana områden som är väldigt fina. NOVASOL har flera semesterhus på Riviera di Levante för dig som vill upptäcka den spektakulära naturen i området. 

Öarna Palmaria, Tino och Tinetto tillhör Riviera di Levante. Öarna ligger tätt intill varandra i det Liguriska havet i västligaste delen av La Speziabukten. Sedan 1997 står öarna tillsammans med Cinque terre på Unescos världsarvlista. På öarna möts du av en otroligt vacker natur och ett väldigt fascinerande djurliv.

Riviera di Levante i Ligurien

Vackra Italien

Att hyra hus på Riviera di Levante är ett bra sätt att utforska trakten. Från ditt semesterhus kan du ta dig till den romantiska fiskebyn Camogli, besöka seglarparadiset Portofino där du kan titta på båtarna, beundra de färggranna stenhusen och njuta av goda fiskrätter. Ta även en tur till det vackra klostret San Fruttuoso.

Längs kusten ligger flertalet mysiga små kuststäder. Moneglia, Monte, Vernazza och Tellaro är bara några av de städer du kan hitta längs Riviera di Levante. Många räknar dessa städer som några av de vackraste städerna i Italien. 

Från ett semesterboende på Riviera di Levante får du ett perfekt tillfälle att se mer av Ligurien. Vandra mellan de fem byarna i den unika nationalparken Cinque Terre som bjuder på ett fantastiskt landskap med mjuka kullar, branta klippor och turkosblått vatten. Ett besök till denna del av Italien är närmast ett måste och vi har även boende i Cinque Terre om du vill semestra riktigt nära inpå.

Bor du i en av alla semesterbostäder på Riviera di Levante, måste du också ta chansen att se praktfulla Genua med den imponerande katedralen och de vackra palatsen som kantar gatan via Garibaldi.

Ett boende på Riviera di Levante i Italien

Boka boende på Riviera di Levante hos NOVASOL

Förtrollande natur så långt ögat ser, charmiga byar och spännande kultur. Med ett semesterhus i Ligurien får du alla ingredienser till en lyckad semester. Här på hemsidan kan du enkelt hitta och boka semesterbostäder på Riviera di Levante.

NOVASOL erbjuder ett stort utbud av semesterhus på Riviera di Levante. Välj mellan att hyra lägenhet eller privata semesterhus. Vissa hus har egen pool eller tillåter familjens hund att följa med. Det milda klimatet gör att det går lika bra att semestra här sommar som vinter. Upplev fantastik utsikt nära havet, vacker miljö och mysiga små byar genom att hyra hus på Riviera di Levante. 

Blev du intresserad av att hyra hus i Riviera di Levante? Då kan du boka en av våra semesterbostäder i Riviera di Levante nu på en gång. Här på hemsidan kan du se vårt härliga utbud av semesterbostäder i Italien och även hyra hus i Ligurien. Har du frågor eller vill ha hjälp att hyra hus på Riviera di Levante, är du varmt välkommen att ringa vår kundtjänst!