Semesterhus i Marche

Die Marken

Semesterhus i Marche

Upplev omväxlande landskap, konst, natur och gastronomi genom att hyra hus i Marche. NOVASOL är en av Europas största stuguthyrare och har bland annat härliga semesterbostäder i Marche att erbjuda. Marche är en region i centrala Italien med ett varierande landskap av klippor, stränder och berg. Här finns attraktiva städer som Pesaro, Ancona, Macerata och Ascoli Piceno. Skäl nog att hyra hus i Marche. Havet och bergen ger möjlighet att delta i många aktiviteter såsom bad i det turkosblå vattnet eller en promenad i det förtrollande landskapet.

Populära semesterhus i Marche

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Marche

Loading...

Semesterhus med pool i Marche

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Marche

Loading...

En aktiv Italiensemester

Genom att hyra hus i Marche kan du utforska naturreservat såsom Gran Sasso och nationalparken Monti della Lagam Parco Nazionale dei Monti Sibillini. Med ett semesterhus i Marche kan du njuta av vandring, ridning, mountainbike och paddling i hela regionen.

När det gäller stränder har Marche ett antal pärlor som ännu inte har invaderats av massturismen. Ska du hyra hus i Marche tillsammans med småbarn så kommer hela familjen älska de breda sandstränderna och de livliga badorterna Fano, Senigallia och San Benedetto del Tronto.

Halvön Conero bryter de mjuka sandstränder med de upp till 500 meter höga kalkstensklipporna. Det är ett paradis för simmare, solbadare och vattensportentusiaster. Tillhör du någon av dem bör du göra ett besök hit om du hyr ett semesterhus i Marche.

Ska du hyra hus i Marche är hamnstaden Ancona värd ett besök. Från Ancona finns förbindelser till de grekiska öarna och staden är känd för fisksoppan Brodetto som innehåller 13 olika sorters fisk. Stränderna i Senigallia ligger tätt packade med solstolar och parasoll. Utöver det är staden också känd för sina utmärkta pilgrimsmusslor. Maten kommer säkerligen bli en central del när du hyr semesterhus i Italien.

Boka ditt boende i Marche här

Välkommen till oss på NOVASOL för att hyra hus i Italien. Samtliga lediga semesterbostäder i Marche finner du här online. Förutom att se vårt utbud av semesterhus i Italien, kan du även hyra hus i Marche på hemsidan. Du är självklart även välkommen att kontakta oss för att få hjälp att hitta ditt semesterhus i Marche. Att hyra hus eller lägenhet ska vara tryggt och bekvämt. När du bokar semesterhus i Marche ingår även ett trygghetspaket.