Semesterhus på Sicilien

Hus vid havet på vackra Sicilien

Semesterhus på Sicilien

Ön Sicilien bjuder på vacker natur, kultur och kritvita sandstränder. Att hyra hus på Sicilien är ett mycket bra sätt att utforska allt ön har att erbjuda. NOVASOL kan erbjuda ett varierat utbud av semesterbostäder på Sicilien vilket gör att det finns ett boende för alla smaker. Dock gäller först till kvarn. 

Sicilien är belägen i södra Italien och kan stoltsera med ett mycket omväxlande landskap. Här finns den aktiva vulkanen Etna och precis nedanför vulkanen ligger ett skog- och sjöområde med subtropisk vegetation och apelsinplantager. Passa på att hyra hus på Sicilien och upplev resmålet som har allt: vin och god mat, sol och strand, kultur och historia.

Populära semesterhus i Sicilien

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Sicilien

Loading...

Semesterhus med pool i Sicilien

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Sicilien

Loading...

Landskap, mat och historia

Siciliens kust är cirka 1 200 km lång och norr om ön ligger de Eoliska öarna som ser ut som en samling svarta toppar som reser sig ur havet. Ska du hyra hus på Sicilien får du många härliga timmar på stranden. Njut av solen på någon av de kritvita stränderna utanför Palermo, läs en bok i parasollets skugga eller svalka dig i det turkosblå vattnet.

När du hyr ett semesterhus på Sicilien kommer du att göra en kulinarisk resa om du provar alla fantastiska rätter som finns att välja mellan. I Palermo måste du absolut smaka på efterrätterna Cannoli, Cassata och Granite. Ska du hyra hus i Italien, får du heller inte missa det lokalproducerade vinet.

Att hyra hus på Sicilien är ett bra sätt att lära känna öns alla attraktioner. Ett givet stopp är staden Palermo där du kan besöka stadens marknader, den vackra katedralen med sina kungagravar och shoppa längs via Ruggero Settimo.

Uthyrning av semesterhus på Sicilien

NOVASOL har ett flertal semesterbostäder på Sicilien för uthyrning. Alla våra semesterhus i Italien är privatägda, men har inspekterats av oss innan de tagits in i sortimentet. Detta gör att du får ett varierat och kvalitetssäkrat utbud när du hyr semesterhus på Sicilien genom oss på NOVASOL. Alla våra semesterhus i Italien visas här på hemsidan där vi också har direktbokning. Du kan se alla lediga semesterhus på Sicilien genom att göra en sökning online. Upplev den vackra ön Sicilien genom att hyra hus i Italien genom oss på NOVASOL!