Hyra hus i San Vito Lo Capo

Sicilien är ett populärt semesterparadis och i nordvästra delen av ön hittar du San Vito Lo Capo – en riktigt fin kuststad med nära till havet och ett varierat utbud av semesterboenden. Genom att hyra semesterhus i San Vito Lo Capo kan du planera för en såväl aktiv som lugn och harmonisk semester. 

San Vito Lo Capo bjuder på vackra, långa vita sandstränder där man kan ta en paus i solstolen eller ta på sig snorkeln och simma ut för ett äventyr i det kritsallklara medelhavet. När du ska hyra hus i San Vito Lo Capo har du dessutom nära till Siciliens största stad, Palmero – där hittar du också närmsta flygplats.

Boende i San Vito Lo Capo med havsutsikt

Populära semesterhus i San Vito Lo Capo

Loading...

Djurvänliga semesterhus i San Vito Lo Capo

Loading...

Semesterhus med pool i San Vito Lo Capo

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i San Vito Lo Capo

Loading...

Semester i strandparadiset

San Vito Lo Capo är mycket känt för sina många, fina stränder och som badort. Nedan ger vi våra bästa tips på de absolut vackraste och bästa stränderna som måste besökas om man är på semester i strändernas paradis!

  • San Vito Beach – vilket är Italiens största vita strand (nästan tre kilometer lång) och den mest mest kända i och för Italien. 

  • Tonnara del Secco – ett ”måste” resmål för den som är intresserad av San Vito’s historia, men också för sitt fantastiskt, vackra område. 

  • Santa Margerita Beach – ännu ett stopp för den som vill uppleva Siciliens fantastiska natur. Stranden är belägen i en vik mellan Castelluzzo och Macari – utsikten över kustlinjen här är hisnande!

Havet vid San Vito Lo Capo på nordvästra Sicilien

Upptäck San Vito Lo Capo genom att hyra hus

För den som vill ta en paus från sol och bad under semestern i San Vito, är staden i sig ett roligt och häftigt utflyktsmål. Kanske vill du bara ta en paus för att besöka någon av de mysiga restaurangerna eller kaféerna? Då kan du vara säker på att maträtten couscous står på menyn, en afrikansk/ väst siciliansk specialitét. 

För den som under promenaden i staden är varm och vill svalkas är desserten Caldo Freddo ett måste på ”att göra”-listan. Caldo Freddo är en specialitét från området och består av en kaka som är dränkt i Rom, en skopa choklad- eller hasselnötsglass toppad med varm chokladsås. Man brukar säga att har du inte smakat på Caldo Freddo, har du inte varit i San Vito Lo Capo. 

Förutom sol, bad och det sicilianska köket – är San Vito Lo Capo också känd för sin historia som kuststad. På ett torg, ”i hjärtat” av San Vito Lo Capo, hittar du San Vitos kända kyrka. Kyrkan var byggd som skydd mot tidiga piratattacker och är ofta känd för sitt fantastiskt fina altare i marmor. Också ett trevligt besöksmål när du ska hyra hus i San Vito Lo Capo.

Hus attt hyra vid havet i San Vito Lo Capo

Boka boende i kuststaden hos NOVASOL

Väljer du att hyra hus i San Vito Lo Capo kan du välja på flera olika hus som erbjuder plats för stora sällskap och för den lilla familjen. Du kommer inför din semester behöva packa ner både badkläder och bra promenadskor då det finns något att göra både för den som söker lugnet och för den som vill aktivera sig. 

Förutom San Vito Lo Capo erbjuder vi på NOVASOL ett stort och varierande utbud av semesterboenden på Sicilien och övriga Italien. Såväl på fastlandet som ute på öarna runtikring. Vi har stora hus, semesterlägenheter och boenden både utan och med egen utomhuspool i trädgården. 

När du ska hyra hus i San Vito Lo Capo genom NOVASOL kan du känna dig med din bokning då alla våra hus är besökta och kvalitetssäkrade av våra egna rådgivare. Varmt välkommen till NOVASOL när du ska hyra boende i San Vito Lo Capo!