Hyra hus i Catania

Att hyra hus eller semesterlägenhet i Catania betyder en härlig solresa som erbjuder något för alla i sällskapet. Förutom sitt fantastiska landskap är det också ön i Italien med längst sommarsäsong och den del av landet som lovar flest soldagar på året. Ditt semesterboende i Catania hittar du nära havet eller en bit in på ön med närhet till såväl strand som äventyr. 

Trots att ön är en populär semesterpärla, kommer du inte uppleva Catania särskilt turistig. Förutom turister, är Sicilien nämligen även välbesökt av italienare från fastlandet som gärna besöker ön på sina lediga dagar. Därför kommer du ändå få upplevelsen av den italienska kulturen och det romantiska språket.

Catania på Sicilien

Populära semesterhus i Catania

Loading...

Djurvänliga semesterhus i Catania

Loading...

Semesterhus med flexibel ankomst i Catania

Loading...

Nära till äventyr runt ditt boende i Catania

Under din semester i Catania behöver du inte gå långt för att hitta äventyr. Förutom sina soldagar och fina stränder, är Catania också känt för sina många kulturskatter i form av historiska byggnader och naturfenomen. Ett mycket populärt resmål för såväl stora som små är vulkanen Etna.

Är du mer intresserad av kulturella sevärdheter är ett besök vid Cataniakatedralen ett måste. Så även en promenad på Via dei Crociferi och Piazza del Duomo.

Som stad är Catania livfull. Staden bjuder på ett varierande utbud av restauranger, kaféer, barer och smala, färgrika blomstrande gator och gränder. Något du kan komma att lägga märke till längs din promenad på gator som Via Etna – huvudgatan i Catania – är den genomgående lavagrå färgen på alla byggnader och arkitektur. Catania kallas ofta för ”den gråa staden”, då nästan alla byggnader är byggda av lavasten.

Alternativ för att hyra hus i Catania med pool

Frossa i italiensk cuisine och vin

Inte långt från ditt boende i Catania kan du också med bil utforska många små, pittoreska sicilianska byar. Här hittar du flera ställen att stanna till vid för att smaka av Italiens många goda delikatesser och lokalproducerade vin. Du kan till exempel stanna till vid en by för att smaka på ett vin för att sedan åka vidare till nästa by och där kunna besöka vingården där vinet producerats.

Boende i Catania vid havet

Catania, näst största staden i Sicilien

Väljer du att hyra boende i Catania kan du välja mellan semesterhus och semesterlägenheter för såväl många personer som mindre resesällskap. Du kommer inte bara kunna bekanta dig med det italienska köket och arkitekturen, men också komma närmare och skapa minnen med den italienska kulturen. Du kommer också få tillfällen att öva på det italienska språket med såväl öbor som med italienare från fastlandet. 

På Sicilien har vi ett brett utbud med semesterhus och lägenheter med som utan pool. Här kan du hyra hus som ligger nära havet eller längre in på ön. Varje boende på Sicilien har besökts och kvalitetssäkrats av vår personal i Italien. Genom att hyra hus i Catania med NOVASOL får du därför en både trygg och säker upplevelse från bokning till vistelse. 

Välkommen att boka din nästa semester med semesterhus i Catania med NOVASOL!